2777
2789
عنوان

دخترا کی BBبزنم؟😖

92 بازدید | 12 پست

سلام اقدامم  چهار ماه پیش سیکل پریودیم ۳۳ روزه بود به ترتیب ماه های بعد ۲۸ و ۲۵...ینی رفته رفته دوره هام کوتاه شده🥺

این ماه ک ۲۵ روزس یه حالتایی دارم ک مشکوک شدم ب بارداری .مثل درد سینه و نوکش ک البته قبل پریودیا داشتمش معمولااا...یکمی نفخ و جدیدا هم حس میکنم سر معدم سوزش داره حالم بد میشه اما حالت تهوع ندارم...

این ماه روز ۲۰ و ۲۱  لک خونی خیلی خیلی کوچولو دیدم و دیگ کاملا قطع شد...

حالا سوال من اینه من کی بی بی بزنم قراره جواب بده؟👀

الان روز ۳۰ هستم🥺و دهنم سرویس شده با این دردای بگیر و نگیر پریودی....

از روز ۲۰ درد تخمدان و زیر دل دارم...

نمیدونم توهمه یا چی...اما دیروز تو نافم تیر میکشید😖

راستی ۶ساله اقدامم اصلا دوس ندارم دوباره تو ذوقم بخوره با بی بی منفی...

عزیزم فردا صبح بی بی بزن ایشالا که مثبته علائم رو هم داری

گلم ببخشید بر لکس ماه های پیش این ماه ترشحاتم خیلی کم شده بنظرت طبیعیه؟؟؟

ممکنه این حالتام بخاطر عفونت یا کیست باشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بذار ٣٣ روز رو رد کنی چون خودت میگی طولانی ترین سیکلت بوده بعدشمم این دردا عادیه

منم همه جور علائمی داشتم و دارم ب جز درد سینه 

الان پهلوهام انقد سفت شده مث سنگ

تخمدانامو از رو درد میتونستم بفهمم کجان مخصوصا نفس عمیق میکشیدم دردمیکردن الان هرکارمیکنم پیداشون نمیکنم انگار سنگ شدن

کلا رو علائم حساب نکن

بهترین کاراینه ک صبوری کنی تا ٣٣ رو رد کنی

امیدوارم مادر بشی عزیزم برا منم دعا کننننننننننننن

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...
بذار ٣٣ روز رو رد کنی چون خودت میگی طولانی ترین سیکلت بوده بعدشمم این دردا عادیه منم همه جور علائمی ...

قربونت برم عزیزم انشاالله.

عزیزم شما ام اقدامی؟

بخدا همین الان ک دارم مینویسم اونقد درد پریود زیر دل دارم هر لحظه منتظرم بیاد

خیلیییی درد دارم🥺

منم ماه هایی که باردار نبودم ترشحم بیشتر بود ماه قبل که باردار بودم ترشحم کمتربود 

انشاالله اگ صلاحه منم مامان شم.نی نی شما ام بسلامت بیاد آغوشت😍🥰

گلم اگه دوست داشتی یکم از علائمت بگو دم موعدت

قربونت برم عزیزم انشاالله. عزیزم شما ام اقدامی؟ بخدا همین الان ک دارم مینویسم اونقد درد پریود زیر ...

همیشه دردشو جلو جلو داشتی بعد پری میشدی؟

من اهل درد و لکه بینی نیستم 

سرموعد یهو میاد 

باهام بازی درنمیاره اصلا

میدونم دیدنه بیبی منفی ممکنه چقد بد باشه واسه همین میگم منتظربمون تا ٣٣ روز رو پر کنی بعد ایشالله اگه نشدی بیبی بزن 

من هیچوقت عقب نمینداختم ی ماه ی روز و نصفی عقب انداختم گفتم دیگه تمومه باردارم رفتم ازمایش برگشتم خونه پری شدم:(دنیا ریخت رو سرررررم

برا همین بهت پیشنهادمیکنم صبرکنی ایشالله که خوش خبر میای

همیشه دردشو جلو جلو داشتی بعد پری میشدی؟ من اهل درد و لکه بینی نیستم  سرموعد یهو میاد  ...

الهییی اره گلم منم تاحالا یه عالمه بی بی منفی دیدم پریودام نامنظمه

اما چون ی بارداری منجر ب سقط داشتم تقریبا حالتارو میدونم...اون موفع بزاقم خیلی زیاد شده بود 

من قبل پری معمولا شاید ی روز قبل درد داسته باشم 

اما این ماه از همون روز ۲۰ و ۲۱ ک لک خیلییی کوچولو دیدم حالتای پریودی داشتم .الان ده روزه همینجوری ام...دیروز و امروزم بیشتره اما میگیره و ول میکنه 

چند دیقه میگیره بعد کلا اوکی میشم انگار اصلا درد نمیکرده

انشاالله اگ صلاحه منم مامان شم.نی نی شما ام بسلامت بیاد آغوشت😍🥰 گلم اگه دوست داشتی یکم از علائمت ...

قربونت مرسی عزیزم ممنون الهی آمین

ایشالا برای شما هم مثبت بشه

من روز موعدم گرفتگی زیر شکم داشتم البته خفیف بود کمتر از دردهای پریودی سینه سنگین و حساس شده بود دو سه روز هم دستمو که بالا میبردم احساس میکردم نافم داره کشیده میشه و درد میگرفت بعدش هم خیلی غذام کم شد و میوه میخوردم و چیزای ترش زیاد میخوردم من روز موعدم بی بی زدم منفی شد دو سه روز بعد زدم خراب بود پخش شد و چیزی نشون نداد ۷ روز از موعدم گذشت بی بی زدم که مثبت شد

قربونت مرسی عزیزم ممنون الهی آمین ایشالا برای شما هم مثبت بشه من روز موعدم گرفتگی زیر شکم داشتم ال ...

ممنون گلم.منم همش،حس میکردم توهمه ولی دیشب تو نافم تیر میکشید سر معدمم میسوزه گفتم حتما مسموم شدم یا ممکنه آلوچه و گوجه سبز خوردم همچین شدم...

بنظرم منم الان بی بی نزنم فک کنم زوده.

منم درد زیر دل خیلی زیاد دارم اما میگیره و ول میکنه

الهییی اره گلم منم تاحالا یه عالمه بی بی منفی دیدم پریودام نامنظمه اما چون ی بارداری منجر ب سقط داش ...

دقیقا منم

یهو میگیره سوراخ میشه اصلا بدنم ولی یهو ول میکنه انگاراصلادردی نبوده

توی اقدام این دردا عادیه لااقل من توجه نمیکنم مگر اینکه نوک سینم دردداشته باشم ک هرروز دارم تست میکنم تاالان خبری نیس👻👻👻

دقیقا منم یهو میگیره سوراخ میشه اصلا بدنم ولی یهو ول میکنه انگاراصلادردی نبوده توی اقدام این دردا ...

من قبل پری سینه درد رو همیشه داشتم معمولا...این ماه نوکش دست میزنم درد داره 

بازم توکل بخدا هر چی صلاحه🥰