2777
2789

منم چند سال پیش این جوری شدم بعدش اون صدا خوب شد و تا همیشه صدای باد و صداب ابشار تو گوشم موند همیشه و هر لحظه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
منم چند سال پیش این جوری شدم بعدش اون صدا خوب شد و تا همیشه صدای باد و صداب ابشار تو گوشم موند همیشه ...

آره اینی که شما میگی نوعی از وزوز گوشه 

مال من وزوز نیس اینجوریه که وقتی صدای بلند می‌شنوم پرده گوشم میلرزه و پرپر میکنه شما اینجوری شدی قبلا؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره اینی که شما میگی نوعی از وزوز گوشه  مال من وزوز نیس اینجوریه که وقتی صدای بلند می‌شنوم پرد ...

اره دقیقا همین بود اولش

اره دقیقا همین بود اولش

عه توروخدا بگین چقد طول کشید خوب شدین دارویی چیزی خوردین یا خودبه خود خوب شد🥲

من نزدیک ۴ ماهه خوب نشدم🥲

فقط میخوام این صدای پرپر از بین بره صدای باد و آبشار اصن به نظرم بد نیست

عه توروخدا بگین چقد طول کشید خوب شدین دارویی چیزی خوردین یا خودبه خود خوب شد🥲 من نزدیک ۴ ماهه خوب ...

من خوب نشدم اون پت پت که شبیه بال زدن یه پرنده بود تبذیل شد به وز وز همیشگی 

من خوب نشدم اون پت پت که شبیه بال زدن یه پرنده بود تبذیل شد به وز وز همیشگی 

اشکالی نداره منم کمو بیش دارم وزوز گوش رو خیلی مشکل شایعی هشت ولی به نظرم بهش بی توجه باشی اصن نمیشنوی صداش رو 

آدم به وزوز گوش عادت میکنه ولی من به این پت پت سختمه عادت کنم خوبم نمیشه🥲

اشکالی نداره منم کمو بیش دارم وزوز گوش رو خیلی مشکل شایعی هشت ولی به نظرم بهش بی توجه باشی اصن نمیشن ...

اجی الان دو سال از این مشکلت گذشته توروخدا بگو خوب شدی یا نه؟ 

منم همین مشکلو دارم صدای بلند میاد یا حتی تو محیط خیلی ساکت کوچیک ترین صدا میاد مثل گذاشتن لیوان رو اپن پرده گوشم میلرزه پت پت میکنه خیلی عذاب اوره

اجی الان دو سال از این مشکلت گذشته توروخدا بگو خوب شدی یا نه؟ منم همین مشکلو دارم صدای بلند میاد یا ...

سلام داداش نه گوش من که خوب نشد ولی خب بهش عادت کردم اون اوایل برام خیلی آزاردهنده بود ولی الان دیگه اذیتم نمیکنه البته شدتش هم کم و زیاد میشه مثلا وقتی عصبانی ام شدید میشه ولی وقتی آرومم کمتر میشه حتی بعضی وقتام قطع میشه و صدا نمیده در کل اینکه برات مهم نباشه کم کم فراموشش میکنی 

سلام داداش نه گوش من که خوب نشد ولی خب بهش عادت کردم اون اوایل برام خیلی آزاردهنده بود ولی الان دیگه ...

بابا من دیوونه شدم اصن افسردگی بقران خیلی ازارام میده حتی با صدای خودم پرده گوشم میلرزه پت پت میکنه خمیازه میکشم عطسه میکنم گوشم صدا میده اصن با نمیتونم با کسی صحبت کنم، طرف ارومم که صحبت میکنه من گوشم هم وز وز میکنه هم پرده گوشم میلرزه خیلی سخته نمیدونم قراره تو اینده بهتر شه یا بدتر درمان هم که نداره

بابا من دیوونه شدم اصن افسردگی بقران خیلی ازارام میده حتی با صدای خودم پرده گوشم میلرزه پت پت میکنه ...

من دقیقا همین حالت شما رو داشتم الان که تعریف کردی یادم اومد که منم همینجوری بودم و خیلی غصه میخوردم و گوشه گیر شده بودم و با کسی صحبت نمیکردم 

ولی دیگه کم کم قبولش کردم گفتم چیکار کنم گوش من اینطوریه دیگه هنوزم کاملا خوب نشده ولی خیلی بهترم طوری که اصلا متوجهش نمیشم دیگه یا خوب میشه یا عادت میکنی و دیگه آزاردهنده نیست برات