2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم

243 بازدید | 11 پست

رفته ماموریت یه شهر دیگ بیست روزه و چند روز دیگ میاد.تا الان چندین بار از این ماموریت ها رو رفته اومدنی هیچیییی برام نیاورده بگو یه ادامش لامصب. هیچیییی. 

میخام بهش بگم برام یه اتو مو بیاره با یکم لباس زیر بگم بهش یا نه بیخیال شم اومد با هم میریم میخریم. آخه دلم میخاد خوذش یه چیزی تو دستش بیاره. یه دلم میگ بگو برات بیاره. یه دلمم میگ نگو ولش کم اومدنی با هم میرید میخرید اگ بهش بگی و نیاره زشت میشه. 

شما بودین بهش میگفتین.؟؟؟

عزیزم اگ کارتتونو پرمیکنن وموقعه برگشت میبرنتون بیرون خریداتون رومیکنید نگید بزارید خودش بیاد برید شایدبنده خدا گرفتاره نمیتونه بیاره 

نصیحت امشب:تا دلتون بخواد پولدار گرسنه دیدم تحصیل کرده بیشعور دیدم خوشگل بی شخصیت دیدمفقط آدم بودن و انسانیت داشتن مهمه رفیق!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ زد بگو سوغاتی چی برام خریدی؟

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

نگو دقیق چی بیاره عاشقانه بهش بگو سوغاتی یادت نره دلم سوعاتی میخواد عشقم سوغاتی که برام بمونه نگهش دارم 

که نره خوردنی بیاره ببین خودش چی میاره 

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.

سلام  مأموریت رفتن وفکرشون درگیر کارشون خرید یا مسافرت نرفتند که هروقت مسافرتی دوستانه ای چیزی رفتن بعدش میتونین گله کنین و بذارید به مأموریت شون برسن وقت برای خرید زیاده

خدایا محتاجتم خودت کمکم کن

شما شوهراتون وضعشان خوبه خداروشکر.بخدا از کودکی اینقدر طعم تلخ فقرو چشیدم که زندگی برام بی معناست.تمام استرسم اینه یه لقمه نون گیر بیاد امشبو بچم گشنه نخابه فردا چی بخورن.اوففففف