2777
2789

منم ثبت نام کردم یک کتاب سی و یک استان گرفتم اول باید اولویت معدل باسه فعلا همین کتاب رو بخون باز یه هفت و هشت روزی زمان داریم برلی نمونه دولتی و تیزهوشان من این کارو میکنم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداش من سه سال پیش رشته ی ریاضی تو یه هفته قبول شد با تراز خوب، البته قبلشم کم نخونده بود و انصافا دبیرای خیلی خوبی هم داشتن باهاشون خوب کار کردن، ولی در کل اون تلاش خیلی زیاد رو تو یکی دو هفته ی آخر کرد، تو هم اگه بخونی از همین امروز میتونی قبول شی ولی دیگه فرصتای آخرته زودتر شروع کن

کتاب 31استان و ایکیوسانو بخون 

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

داداش من سه سال پیش رشته ی ریاضی تو یه هفته قبول شد با تراز خوب، البته قبلشم کم نخونده بود و انصافا ...

آخه الان امتحانای خرداده واقعا نمیدونم چکار کنم😭

از کی شروع کردی به خوندن؟

نه نخوندم بعد امتحانای ترم دوم قشنگ تمام وقتمو برای نمونه میذارم فعلا الان باید کتاب رو اوکی خوند هم برای نهایی ها هم نمونه اول باید کتاب رو بلد باشی که بتونی تست بزنی دیگ...

نه امسال آزمون میدم مثل تو 

الانا که زمان نهایی جلوتر رفته حتمی ازمون نمونه رو هم عقب تر میدانزن دیگ  بعد هر جمعه یکیش انتخاباته یکیش دوره دومش بعدیش کنکوره و بعدیش میشه ۲۹تیر بیشترین درصد شاید این باسه تا حالا هم که اینجور امتحانات رو وسطای هفته نذاشتن پس قشنگ فیکس یک ماه رو داریم که بخونیم....