2777
2789
عنوان

یه سوال

83 بازدید | 12 پست

من اومدم ثواب کنم مثلا خیر سرم 😐

اومدم نماز شب اول قبر خوندم بعد رکعت دومو نباید توحید میخوندم من حواسم نبود خوندم چون عادت کرده بودم حالا حکمش چیه وای من میگم نکنه الان اشتباه خوندم عذاب باشه واسشون 🥲؟

باید از اول بخونم؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عذاب نمیشه ولی اشتباه خوندی بهتره بعد اذان از مشواره هاهی ان لاین بپرسی سایت ایت الهل مکاری شیرازی فکر کنم از ساعت هشت ونیم شب جواب میدن

برای ازدواجم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات مهمونم کن

عزیز دلم همینکه شب بیدار شدید درحالی که همه خوابن و با بزرگ ترین معشقوق جهان صحبت کردید کافیه ولی خیلی هم خوبه نماز شب رو درست بخونید از اول از دورکعت شروع کنید بعد کم کم کم زیادش کنید 

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

عزیز دلم همینکه شب بیدار شدید درحالی که همه خوابن و با بزرگ ترین معشقوق جهان صحبت کردید کافیه ولی خی ...

نماز شب اول قبر همین که شب شد میخونن همین الان یعنی. نه دل شب برای آرامش روح کسی که فوت شده

برای ازدواجم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات مهمونم کن

نماز شب اول قبر همین که شب شد میخونن همین الان یعنی. نه دل شب برای آرامش روح کسی که فوت شده

ببخشید عزیزم یک لحظه فکر کردم نماز شب گقتن🤭😔

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی