2777
2789

بگو بیا با هم کشتی بگیریم ، همو بار انداز کنیم .

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوووم حضوری شگرد منه.لمسسس کارسازه.امااا قسمت مهمش اینجاست.اروم مثلا یقشو درست میکنی بعد بغضی میکنی ...

خب ادامه بده یچیزایی دارم یاد میگیرم😂🙂

میگف..فقد مرگ میتونه مارو از هم جدا کنه و مرگ.. دختری بود با موهای قهوه ای  و کمی زیباتر از من  
باعث پارگی میشه🤣🤣

پارگی چی؟

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

بگو شمارتو بده نماز صبح بیدارت کنم .

بگو میشه دیگه به چشم خواهری بهم نگاه نکنی؟

هرچی بلدی بگو شرایط خاصی رو مد نظر ندارم همچیی😅😆

دررابطه با همین لمس کردن.یه شرایط فوق العاده که خودمم جواب گرفته بودم اگر پشتش بهته و میخای صداش کنی با دو انگشت بزن رو شونش:)از پشت.اروم.مثلا روت نشد یهو بلند اسمشو بگی.بعد که سرشو برگردوند حالت خجالت به خودت بگیر سرتو بنداز پایین.اووووم یا وقتی خیلیی صمیمی تر شدین و خواستی تمایلتو بهش نشون بدی.وقتی کنار هم بودین دستتو اروم ببر سمت دستش مثلا تمایل به گرفتنش داری و تو حال خودتی بعد یهو نگاش کن و خجالتی شو بکش عقب .باقیش با اون....

بگو اجازه میدی نصف دینت رو کامل کنم ؟

بگو بابای بچم میشی؟