2777
2789
تو جمعیم و فقط من رفتاری میتونم جذبش کنم. حالا چه غلطی کنم ؟ گاهی باهم شوخی میکنیم . درچه زمینه‌ای ...

اوووم حضوری شگرد منه.لمسسس کارسازه.امااا قسمت مهمش اینجاست.اروم مثلا یقشو درست میکنی بعد بغضی میکنی خودتو الکی مثلا خیلی باحیایی.و میکشی عقب.و مظلوم نگاش میکنی.از این لمسای این طوری.حتی لاشی ترینام دلشون میلرزه از حجب و حیای بعدش.شوخی تو کار من نیست اصلا.موقع راه رفتن با اقتدار باش همه به غرور بشناسنت.اما جلو اون مظلوم و اسیب پذیر بهش حس مردونگی میده.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو جمعیم و فقط من رفتاری میتونم جذبش کنم. حالا چه غلطی کنم ؟ گاهی باهم شوخی میکنیم . درچه زمینه‌ای ...

کلا زیاد از حد شوخی نکن چون به جای این که دلبری کنی فاز رفاقت برمیدازه باهات

هرازگاهی شوخی کن اونم درصورت که مطمئن باشی شوخیت واقعا خنده داره

رفتاری هم سعی کن لوند باشی دیگه

طرز خندیدن و حرف زدن و…

اوووم حضوری شگرد منه.لمسسس کارسازه.امااا قسمت مهمش اینجاست.اروم مثلا یقشو درست میکنی بعد بغضی میکنی ...

تو روحتتت 😂

چرا خندم گرف 😂😂😂

میشه درخواستت بدم ؟؟لطفا

این بی صاحاب دست سه نفره
اوووم حضوری شگرد منه.لمسسس کارسازه.امااا قسمت مهمش اینجاست.اروم مثلا یقشو درست میکنی بعد بغضی میکنی ...

عرررر چه باحال😂

میگف..فقد مرگ میتونه مارو از هم جدا کنه و مرگ.. دختری بود با موهای قهوه ای  و کمی زیباتر از من  
باید زیر نظر استاد دوره ببینید

اهووم😂به پرنده کوچولو درخواست دادم ولی خب هنوز چیزی نگفته😂😂

میگف..فقد مرگ میتونه مارو از هم جدا کنه و مرگ.. دختری بود با موهای قهوه ای  و کمی زیباتر از من