2777
2789
شورتک بپوش حتما...حتی کمی هم کوتاه تر😔🤌 لباسای جذب بپوش... حتی بدون...😐اه بابا با جزئیات نمیشه گ ...

مجردم ولی خب درخواست رو دادم😂😂

میگف..فقد مرگ میتونه مارو از هم جدا کنه و مرگ.. دختری بود با موهای قهوه ای  و کمی زیباتر از من  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به موقعیت داره  یه موقعیت بگو بگم برات😁😂

اگر بلدین 

به منم میگین؟

تصور کنین چند ساعت پیش یکم گله کردم و اینا ولی دعوا نشده 

الان چی میشه گفت ؟

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔
بستگی به موقعیت داره  یه موقعیت بگو بگم برات😁😂

تو جمعیم و فقط من رفتاری میتونم جذبش کنم. حالا چه غلطی کنم ؟

گاهی باهم شوخی میکنیم . درچه زمینه‌ای بیشتر شوخی کنم ؟؟😂

این بی صاحاب دست سه نفره
اگر بلدین  به منم میگین؟ تصور کنین چند ساعت پیش یکم گله کردم و اینا ولی دعوا نشده  الان ...

بستگی داره .بخای مظلوم نمایی کنی خودتو تو دلش جا کنی یا نه.این شیوه منه.مثلا میگم (پشت تلفن )ببین تو برام عزیزی واقعا.اگر نبودی هیچ وقت نه گله میکردم نه چیزی میرفتم .هیچ کس برای من اصلا در حدی نیست بخام گله کنم ازش یا هرچی.همه اینا با یه لحن اروم.اگر میخای فیلم بازی کنی مثل من وسطاش الکی اب دهنتو قورت بده بخصوص قسمت تو برای عزیزی.مثلا بفهمه انقد مغروری به هرکسی اینو نمیگی

اول از همه ارتباط چشمی بگیر یه طوری هات تو چشماش نگاه کن میدونی خمار طور . بعدم با ناز صحبت کن ‌‌‌‌ ...

اسی اینا درست فقط چشم و اینا باید بلد باشی خودتو کج و کور نکنی بترکه ا خنده 

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
بستگی داره .بخای مظلوم نمایی کنی خودتو تو دلش جا کنی یا نه.این شیوه منه.مثلا میگم (پشت تلفن )ببین تو ...

آها آها آره اینکارارو کردم 

بیشتر یک شوخی و یک دلبری خاصی بود که بگم مثلا یکم گذشته اوضاع جمع و جور بشه 

اگر بلدین  به منم میگین؟ تصور کنین چند ساعت پیش یکم گله کردم و اینا ولی دعوا نشده  الان ...

بستگی‌داره دعوا سر چی بوده باشه خب جزییات خیلی مهمه

چون واقعا دلبری کردن ظرافت میخواد و بستگی به موقعیت داره

شما یه جمله خیلی قشنگ رو اگه تو موقعیت بی ربط بگی بگی به جای این که لوند بشی مسخره میشی

بستگی‌داره دعوا سر چی بوده باشه خب جزییات خیلی مهمه چون واقعا دلبری کردن ظرافت میخواد و بستگی به مو ...

درسته

ظرافتم متوسطه ولی ادا در نمیارم 😂🙂