2777
2789
عنوان

من به هر فالگیری گفتم یا حس ششم...

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 28 پست
منم عین تو تنها امیدم بود در حدی که میخواستم خودکشی کنم ولی خداروشکر میکنم خیانت کرد از چشمم افتاد ب ...

میدونی مشکل من اینه اون بدی نکرده از سمت من مخالفت زیاده

ولی حتما حتما از حرفات استفاده میکنم ایشالله روز به روز بهتر باشه اوضاع برات🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی مشکل من اینه اون بدی نکرده از سمت من مخالفت زیاده ولی حتما حتما از حرفات استفاده میکنم ایشال ...

او شخصم این مدلی بود یه جوری رفتار میکرد واقعا حس ملکه بودن بهم دست میداد ولی چی بگم فقط زیاد اصرار نکن بشین با خودت دو دوتا چهار تا کن نمیدونم وضعیت خانوادگی تربیت مالی چطوره و یه تصور کن تو تربیت بچهت چطوره چه دیدگاهی به خانواده داره همه چیزارو قشنگ تو ترازو کم و زیاد کن عقل و منطقت ببین چی میگه تو اینده اصلا قلبی تصمیم نگیر خودت صلاح خودتو بیشتر از هر کسی میدونی

اره عزیزم

عزیزم برای منم میگی واسه بارداری

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.