2777
2789
عنوان

هیچکسو برای هم صحبتی ندارم

271 بازدید | 19 پست

خیلی تنهام

خواهرام چند ساله از رو حسادت باهام حرف نمیزنن

خانواده همسرم فقط موقع کنیزی کردن بهشون باهام خوب هستن این باعث شده دلم باهاشون نیس

احساس افسردگی میکنم

مدیتیشن کن 

چندتا دوست جدید پیدا کن 

توی اجتماع برو بیا داشته باش اگه سر کار نمیری لااقل چندتا کلاس برو یا کتابخونه برو یا توی محفل ها باش 

شما حرف بعدیتم درست،فقط ریپلای نکن..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدیتیشن کن  چندتا دوست جدید پیدا کن  توی اجتماع برو بیا داشته باش اگه سر کار نمیری لااقل ...

خودتم شاید بدونی تو‌این زمونه کسی با ادم دوست نیست که

با هر کی دوست شده ام از پشت خنجر زده

چقد منی☹️💔

ومن.بااین تفاوت ک بازندگی میجنگم و افسرده نیستم.خانوادم قطع ارتباط.خانواده شوهرقطع ارتباط.یه وضعیه.شهردور.بیکس و تنها.ولی امیدوارم و پشتم خداست

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
چیکار میکنی احساس تنهایی نمیکنی

چرا خیلی الان که همش تو سایتم آنقدر اینجاام که باتری تموم میکنم میرم با این شاغلم ولی چون با آدما ارتباط نمیگیرم دوست و رفیق ندارن

زندگی جای قشنگی نیست 
ومن.بااین تفاوت ک بازندگی میجنگم و افسرده نیستم.خانوادم قطع ارتباط.خانواده شوهرقطع ارتباط.یه وضعیه.ش ...

خیلی دلم میخواس ذهنیتم قوی بود

تبدیل شدم به یه آدم افسرده ک همش حالم بده

منم خانواده خودم واقعا بدن خواهرام الکی باهام قطع رابطن بابامم ک دوس نداره برم خوتش...

تنهام

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
خودتم شاید بدونی تو‌این زمونه کسی با ادم دوست نیست که با هر کی دوست شده ام از پشت خنجر زده

من احساس میکنم تو کمال گرایی داری

افراد کمالگرا وقتی حتی کوچیکترین اشکالی توی اطرافیانشون ببینن اون شخص از چشمش میوفته 

من هم خیلی از رفتار های خواهرام درست نیس ولی هنوز باهاشون ارتباط دارم صحبت میکنم ولی نه توی اون زمینه ای که میدونم اشکال دارن 

خیلی از دوستام خیلی جاه ها نامردی کردن من متوجه نامردیشون شدم در زمینه های دیگه نگهشون داشتم مثلا طرف باهاش بیرون خوش میگذره ولی نسبت به آینده حسوده خب من بیرونم رو باهاش میرم ولی باهاش راجب آینده ام صحبت نمیکنم 

البته چندتا بهترین دوست دارم که کوچیکترین ناخالصی ای ببینم توشون و بهشون بگم و قطعی بشه حدسم راجبشون از دایره بهترین دوستام میان بیرون ولی جز همون افراد که صدرصد باب میلم هستن باقی ۹۰ درصد ۸۰ درصد یا گاها درصد های کمتری باهام همخونی دارن لازم نیست یه نفر ۱۰۰ درصد باشه تا باهاش دوست بمونی مگه نه طی عمرت کلا یک دونه دوست به زور خواهی داشت اونم باز ول میکنی

اگه این مشکل رو داری کمال گرایی داری سعی کن برطرفش کنی شاید واسه همینه اینقدر اذیت میشی

شما حرف بعدیتم درست،فقط ریپلای نکن..
ومن.بااین تفاوت ک بازندگی میجنگم و افسرده نیستم.خانوادم قطع ارتباط.خانواده شوهرقطع ارتباط.یه وضعیه.ش ...

من خیلی ناراحت میشم

وقتی خواهر دارم ولی این روزا که بهشون احتیاج دارم تنهام گذاشته ان