2777
2789
عنوان

مسائل مالی توی دوران نامزدی

252 بازدید | 16 پست

توی اولین قرار بعد از محرمیت که رستوران رفتیم

تا غذا آماده شه یه کارت درآورد و داد به من به برای خودم

نشون داد توگوشی که ۸ تومن موجودی داره ،

همونجا جلوی خودم باگوشی ۴تومن توش ریخت 

آخرش که رفتیم غذا رو حساب کنیم گفت بااین کارته شما حساب کن 

برام سوال شده چه معنی میتونه داشته باشه

چرا باید با همون کارتی که به من داده بگه حساب بشه؟

به نظرتون من باید میگفتم چرا باکارت خودتون حساب نمیکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نبابا زشته

دیگه دندون اسب پیشکش که نمیشمارن

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

ولی اگ عاقل بود همون پولی ک خرج رستوران میشد نمیزد واستون خودش پرداخت میکرد بهتر بود شمام دلگیر نمیشدین 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
اینجوری پخته میشی قدر پول رو بدونی و رستوران کمتر بری چون پول در اوردن سخته🥹😂 هدفش این بوده

تو خیلی پولکی هستی حس میکنم😑

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
اصن خیلی.... فقط نمیدونم چرا پول تو کارتم نمیمونه

خدا به حال زنت یا زنی ک قراره باهات ازدواج کنه بسازه

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂