2777
2789
عنوان

مصرف قرص لتروزول

269 بازدید | 18 پست

خانوما مشکل شماها چی بود که دکتر قرص لتروزول تجویز کرد ؟ آیا جواب گرفتین ؟ ممنون میشم جواب بدید دکتر این ماه بهم داده الآن 3شبه دارم استفاده میکنم

پسرم 👶🏻 قلبمه ❤️ خدایا شکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشیدستیاجون...توروزخاصی دکتربهت گف بری پیشش برای تجویزاین دارو؟مثلابگه تا3دوره ت بیا...!!!

من جوابت رو میدم عزیزم 

نه هر روزی که بری دکتر میتونه وضعیتت رو تشخیص بده با یه سونو‌

و دارو تجویز میکنه اگه اون دوره رد شده باشه میگه دوره بعد از ۳ یا پنج بخوری

ببخشیدستیاجون...توروزخاصی دکتربهت گف بری پیشش برای تجویزاین دارو؟مثلابگه تا3دوره ت بیا...!!!

نه عزیزم من خودم رفتم دکتر گفتم برام سونو واژینال بنویس که روز 13رفتم انجام دادم که همه چی اوکی بود اما فولیام کوچیک بودن که بعد دکتر سونورو دید قرص و آمپول اچ سی جی تجویز کرد

من میخوام ببینم کیا  و با چه شرایطی نتیجه گرفتن

من جوابت رو میدم عزیزم  نه هر روزی که بری دکتر میتونه وضعیتت رو تشخیص بده با یه سونو‌ و دارو ...

دکتربهم گفته1تا5پری بیامطب.آخه اقدام کردم نتیجه نگرفتم...

میخواستم بدونم اگه برم یه وقت سونویی چیزی مینویسه برام یانه!!میگن شایدقرص تجویزکنه بدون اینکه سونوکنه

دکتربهم گفته1تا5پری بیامطب.آخه اقدام کردم نتیجه نگرفتم... میخواستم بدونم اگه برم یه وقت سونویی چیزی ...

یه سری دکترا بدون سونو تجویز میکنن اما خودت اسرار کن که اول سونورو انجام بدی

اگه بخوادسونوبنویسه سونوواژینال مینویسه یاشکمی؟؟

نمیدونم اما من خودم گفتم واژینال بنوییه که دقیق تره الآن دوباره روز 14 پریودم باز باید سونو بدم ببینم فولیم در چه وضعیتیه

کاش اونایی که استفاده کردن بیان نظر بدن