2777
2789
عنوان

ازدواج/طلسم

90 بازدید | 6 پست

تو تاپیک قبلی گفتم ک با پسر فامیل تو رابطم نشون همیم ولی فرصت خواستگاری پیش نیومده یعنی هربار ک حرفشو میزنن یکی از اقوام نزدیک فوت میکنه منتظر میمونن تا چهلم تموم شه باز چهلم تموم نشده یکی میمیره تو این ۹ماه از رابطع ...

یه روز واسه سرگرمی ف.ا.ل گرفتم اعتقادم ندارم خانومه بدون اینکه فامیلیمو بگم فامیلمو گفت و گفت تو قبرستون واسم جادو بستن این موضوع رو پشت گوش انداختم ولی واسه خالم و شوهرش ک برادر پارتنرمم هست تعریف کردم زنگ زدن ب یه آقایی سرکتاب باز کرد اونم گفت جادو بستن تو قبرستون ک برادر پارتنرم گفت میخواد منو ببره جایی ک باطل کنن چون آقاهه گفت باطل میتونه کنه ولی من نمیخوام اعتقاد داشته باشم چیکار کنم؟

چرا اعتقاد نداری وقتی تو قران گفته شده؟ 

اخه خدا به این بزرگی یه دعای اینو اون میتونه زندگیمو خراب کنه؟البته با این اتفاقایی ک پیش میاد عجیب توش موندم هیچکس نمیخواد ما بهم برسیم از حسادت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انجام بده واعتقاد داشته باش گلم ایشالا خوشبخت شی

اگرمیشه شماره ف ال گیره ودع ا نویس رو به منم بده 😔

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

اخه خدا به این بزرگی یه دعای اینو اون میتونه زندگیمو خراب کنه؟البته با این اتفاقایی ک پیش میاد عجیب ...

منم گاهی اوقات همین فکرو میکنم ولی اطلاعاتمون کامل نیس متاسفانه تخقیقم نمیکنم😂💔ولی دیگه اومده برای باطل کردنشم پیش ادم خوب و درستی برین