2777
2789
اگر از بدو تولد مانند احشام و انسان‌های بدوی برهنه بگردیم هم خوبه‌ها!  یا مثلاً اگر از بچگی بس ...

این دیگه به ذهن مریض آدما بستگی داره همه چیز و جنسیتی ببینه یا نه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زیاد بند حجاب نیستم داداش دارم ۱۷ سالشه

خودت میدونی اگه اذیت بشه مسئولی حالا کسی نگه داداشش هرزه نیست من کلی گفتم

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
خوبه ،به خدا اون برادری که نگرانید جلوش شلوارک بپوشید اگه از اول و بچه گیش شما رو اینجوری ببینه براش ...

دقیقا من الان با شلوارک بالای زانو و تاپ بالای ناف میپوشم اصلا برادرم براش مهم نیست نگاهم نمیکنه چون از اول همینجوری بودیم اونم همینجوریه دقیقا

مامانتون چه سخت گیرن

اره سمت مادریم  مذهبی نیستن ولی رو حجاب خیلی سختگیرن . منم تپل و چاق بودم از بچگی برای همین مادرم بیشتر حساس بود . برادر هم نداشتم . 

ولی خب من دوستم میگفت که تک بچس و تو خونه حتا شورتک میپوشه و خانوادش مشکلی ندارن با این موضوع

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

منم همینطورم شلوارکم تا وسط رونم هست با تاپ بالای ناف بنظرت زشته؟

نه بابا

من فقط الان چون داداشم تو سن بلوغ یکم بیشتر رعایت میکنم که مثلا پا اینام زیاد تو چشم نباشه

وگرنه بزرگتر بشه شورتک اینام میپوشم تو خونه مشکلی نداره محرمن دیگه

منم الان تو خونمون با شلوارک و تاپ بالا ناف هستم بنظرت بده اینجوری؟

نه چه بدی  .  هرخونه ای طبق فکر و عقیدهخودش  هست . 

من خودمم باتاپ شلوارک موافق هستم . آدم تو خونه خودش راحت نباشه کجا راحت باشه .

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت