2777
2789

اگر اهل مطالعه و شعر هستید یا دست به قلمید یه نظر بدید. اینو همینجوری نوشتم. شاید واقعا جالبم نباشه ولی خب. میزارمش 

بر روی این جاده ی بی انتها قدم می‌گذارم
آیا در نهایت
دستی هست که مرا یاری دهد؟

در این غبار آلوده به جهل
زنار ها بر چشم زده اند مردم
دستی سیاه بر چشم چپ
و دستی سپید بر چشم راست

آیا این است عاقبت آدمی؟
که به روی سیاهی ها بخندد و از سپیدی بگریزد؟
و نطفه ی شرک را در دل بکارد و هر روز پرورشش دهد؟
و اینک مردم در تپه گلگتا پای کوبی می‌کنند

در این جاده ی بی انتها
باید زنار ها گسست
وگرنه نیمی از جهان را از دست خواهی داد

در این زمانه نفس کشیدن در هوای آغشته به خدا غنیمت است
روزگار را زیر سایه درخت بید با سپید دلان سر کردن غنیمت است
جرعه ای از آب زلال نوشیدن غنیمت است

و اینک در این کج و پیچ سرما
این قلم و کاغذ است که می‌سوزد تا تن ها را گرم کند
به راستی پس ذهن هایمان چه میشود؟

در این جاده ی بی انتها قدم می‌گذارم
آیا در نهایت
کسی هست که مرا یاری دهد؟

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

اینم بگم زنار یه نوع کمربنده قرمزه که قبلا مسیحیا می‌بستن. قبلا نماد کفر هم بوده

من منظورم کفره

گلگتا هم مکانیه که مسیح به صلیب کشیده شده

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در مورد همینا میخواستم بپرسم که خودت گفتی ،متن قشنگ بود

مشکل ادبی نداره؟

خیلی قشنگ بود

اینکه به زنار اشاره کردی خیلی خلاقانه بود چون دیگه کمتر کسی معنای کلمه زنارو میدونه 

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

خیلی قشنگ بود اینکه به زنار اشاره کردی خیلی خلاقانه بود چون دیگه کمتر کسی معنای کلمه زنارو میدونه&n ...

مرسییی