2777
2789
عنوان

مامانم رفت …💔

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 20 پست
خدا بهتون صبر بده  ولی تو دیگه بزرگ شدی باید بتونی باهاش کنار بیای  خیلیا رو دیدم که تو ...

ممنونم عزیزم سلامت باشید ولی آدم اگه از اول دل نبنده و کلا نبینه مادرشو فکر کنم تحملش بهتر باشه نمیدونم …💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ای وای ای وای  راستش دوستم سرطان داره الان متاستاز داده به مغز استخون و کبد،  خیلی هم نار ...

وای عزیزم .. 

متاسفانه به کبد که بزنه یعنی بیماری از کنترل خارج شده 

مسکن هم داده یعنی فقط حالت تسکینی داره و دیگه درمان نداره و امیدوارم خدا نگاهی کنه و حال دوستتون خوب بشه ..💔

من پدرمو تو سن ۱۸ سالگی از دست دادم 

پدرم خیلی مهربون بود خیلی بهش وابسته بودم عاشقش بودم 

خیلی دوران سختی رو گذروندم 

بعد از اینکه از دستش دادم 

ولی اشتباه منو نکن من از زندگیم و همه چیزم برای مدت طولانی دست کشیدم ، افسردگی شدید گرفتم 

خیلی عقب افتادم و باعث شدم ک روحش اذیت 

قوی باش  به زندگیت ادامه بده ،، اون میخواد ک تو توی آرامش و آسایش باشی براش خیرات کن قرآن بخون براش، من وقتی ک وسه بابام قرآن میخونم خیلی آرامش میگیرم 

الان من هم سن توعم سالهاست ک پدرمو از دست دادم ولی دیگه نمیخوام ک باعث بشم اون از من ناامید بشه تمام تلاش خودمو میکنم ک دختر خوبی باشم براش 

گریه هاتو بکن جلوی اشکاتو نگیر نزار تو دلت تلنبار بشه 

صبور باش ،،خدا بهت صبرت بده

خدا مادر عزیزت رو رحمت کنه و جایگاهش بهشت باشه تسلیت 

غم آخرت باشه🖤