2777
2789
عنوان

سقط

254 بازدید | 27 پست

من ماه های قبل بین ۱۲ ام تا ۱۸ ام پریود میشدم ، و پریودام ۴ الی ۵ روز بود، گاهی میشد ۱ هفته تا ۱۰ روز عقب بندازم ولی وقتی پریود میشدم از همون روز اول عادی بود یعنی لکه بینی یا لخته خیلی بزرگ نمیدیدم  ، بعد من فروردین ۱۸ ام پریود شدم تا ۲۲ ام ولی اردیبهشت  ۳۰ ام و۳۱ و ۱ ام و ۲ ام لکه بینی داشتم  و ۳ ام که امروز باشه کامل پریود شدم با کلی کمرد درد و شکم درد و پهلو درد ، دیروز به خاطر تب و سرگیجه دکتر بودم که سرم داد و اینا ، بعد امروز یه لخته خون خیلی بزرگ دیدم که راستش انگار لخته هم نبود مثل یه تیکه خیلی خیلی کوچیک جیگر بود اندازه یه بند انگشت مثلن  ،قبلن هم تو پریودام لخته خون بزرگ بود ولی نه مثل این ، حالم خیلی بده ، چرا اینجوری شدم ؟ممنون میشم راهنماییم کنید

عزیزم منم اینطوری شدم رفتم دکتر سونو دادم مشخص شد کیست داشتم حتما برو دکتر

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سقط نبوده لخته خون بزرگ ینی مشکل رحمی مثه اندومتریوز

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          

من تو پریودام خیییلی لخته میبینم کوچیک ، بزرگ ، دکترم رفتم،اینا همش عادیه، دمنوش و نبات و گرمونه هرماه بخوری دیگه لخته نمیبینی

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم،ولی میدونم بجای دندون ممکنه دل بشکنه،واسه همین میخندم و سکوت میکنم:)
سقط نبوده لخته خون بزرگ ینی مشکل رحمی مثه اندومتریوز

جدی؟ الان چیکار کنم ؟ باید برم دکتر ؟ اولین باره این‌طوری شدم ، میگم نکنه چون روزهای اول لکه بینی بود الان زیاد شده و لخته خون بزرگ شده

یعنی باید برم سونو

اول برو دکتر واست سونو مینویسه گلم و طبق دستورش میری انجام میدی مثلا به من گفت باید روز سوم تا پنجم پریودی باشه

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
من تو پریودام خیییلی لخته میبینم کوچیک ، بزرگ ، دکترم رفتم،اینا همش عادیه، دمنوش و نبات و گرمونه هرم ...

لخته اره منم هر ماه میبینم و برام عادیه ولی این سری فرق داشت ،خیلی بزرگ تر از لخته بود و بافتش فرق داشت مثل یه تیکه جیگر خیلی کوچیک انداره یه بند انگشت 

جدی؟ الان چیکار کنم ؟ باید برم دکتر ؟ اولین باره این‌طوری شدم ، میگم نکنه چون روزهای اول لکه بینی بو ...

اره باید بری دکتر سونو بدی خون پریودی نباید لخته بزرگتر از یه سکه داشته باشه 

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          
اول برو دکتر واست سونو مینویسه گلم و طبق دستورش میری انجام میدی مثلا به من گفت باید روز سوم تا پنجم ...

اهان ، چجوری برم استرس میگیرم ،صبح هست یا عصر ؟ من عقدم باید با نامزدم برم، دکتر زنان و زایمان برم ؟