2821
2789
عنوان

خواستگاری

173 بازدید | 14 پست

سلام

من چند وقتی هست خواستگاری دختر خانمی رفتم دختر خیلی خوب و باکمالاتیه

منتهی در مورد بحث جنسی میگه علاقه ای ندارم حس خاصی نداره.

نمیدونم باید چکار کنم

خیلی دختر خوبیه

نمیخوام سر این قضیه از دستش بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بعضی ها واقعا تمایل چندانی ندارن دیگه 

نمیشه تغییر داد یا اگه بشه سخته 

بیشتر با هم صحبت کنید 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

اره دگ بعضیا چ انتظارات بچه گونه دارن وقتی تجربه نکرده چی بگ بنده خدا بعدشم شاید حیا اجازه نداده

بله

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖

الان حیا ب منم اجازه نمیده منم از خودمو زندگیم بهت چیزی بگم ک یوقت مشکلات مث من تو ازدواجت پیش نیاد فقط سربسته میگم با اینک متاهلم خونم از شوهرم جداست و دوس دارم شوهرم زن بگیره متاسفانه هم نمیگیره حتی گفتم خودم برات خواستگاری میکنم دگ تا تهش برو داداش من

اره دگ بعضیا چ انتظارات بچه گونه دارن وقتی تجربه نکرده چی بگ بنده خدا بعدشم شاید حیا اجازه نداده

منم خودت همین نظرو دارم ولی میگه دوستام خیلی دوست دارن تجربه کنن اما من تمایلی ندارم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز