2777
2789
عنوان

تغیرر قیافه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 31 پست
کلن تغییر کردم البتع حالت چشام هم تغییر کردن حالت بی روحی گرفتن انگار

اگه میخوای صورتت تپل و چاق بشه

بند اول انگشت شصت رو زرد رنگ کن

اگه خواستی صورتت جمع شه و سفت بشه

رنگش رو آبی کن

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!
به نظرم خودش خوب میشه ولی میتونی این راه رو امتحان کنی بند اول انگشت شصت رو آبی رنگ کن شب رنگ ابی ...

اهاا یعنی بند اول همه انگشتامو رنگ کنم یا فقط انگشتای شصت رو ؟یعنی یک روز در میون به مدت دو هفته اینا انگشتای شصتمو رنگ کنم؟

و اینکه گواش باشه مشکلی نداره؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اهاا یعنی بند اول همه انگشتامو رنگ کنم یا فقط انگشتای شصت رو ؟یعنی یک روز در میون به مدت دو هفته این ...

گواش مشکلی نداره

بند اول انگشت شصت

رنگ آبی صورت رو جمع میکنه

رنگ زرد چاق میکنه

فعلا یه هفته بزن

احتمالا تاثیرش رو متوجه بشی

اهاا یعنی بند اول همه انگشتامو رنگ کنم یا فقط انگشتای شصت رو ؟یعنی یک روز در میون به مدت دو هفته این ...

رنگ سبز لاغر و کوچیک میکنه

رنگ آبی سفت میکنه

رنگ زرد چاق میکنه

امتحانش ضرر خاصی نداره 

امتحان کن

رنگ ابی گفتم چون احساس میکنم صورتت شل شده باید سفت بشه

ولی رنگ سبز کوچیک میکنه

ممنون عزیزم ایشالا جواب میده یه عمر دعاگوت میشم ♥️🙏🏻

فقط ناامید نشو

بعضی چیزها نیاز به صبر و حوصله داره

خودت امتحان کن ببین کدوم بهتر جواب میده

ممکنه ابی اقر بهتری داسته باسه و پوستت سفت شه

ممکنه سبز بزنی بهتر بسه و صورتت کوچیک شه

اگه زرد کنی چاق میشه چهره ولی با وضعیت شما زرد خوب نیست به نظرم

فقط ناامید نشو بعضی چیزها نیاز به صبر و حوصله داره خودت امتحان کن ببین کدوم بهتر جواب میده ممک ...

اره حتما انجام میدم ولی خیلی ها میگن طلسمت کردن منم به خیلی ها مشکوکم و فعلا دارم با این وضع قیافه ادامه میدم اما از رفتن به پیش دعا نویس به شدت ترس دارم

اره حتما انجام میدم ولی خیلی ها میگن طلسمت کردن منم به خیلی ها مشکوکم و فعلا دارم با این وضع قیافه ا ...

نه این مواردی که گفتید از عوارض شمع هست

ربطی به دعا نداره

گاهی اوقات واسه بعضی پوست ها جواب نمیده

دوباره شمع نزن

شاید فقط ذهنیتت تغییر کرده 

چونکه همه چیز انرژی داره افکار صحبت ها و همه چیز وقتی میگی نمیدونی چه فرقی کردی فقط همه میگن بد شدی اینا شاید فقط این طرز فکرته خودت رو دوست داشته باش پیش رواننشاس برو از جملات و کلمات مثبت استفاده کن راجب خودت نذار کسی بهت توهین کنه یا نظر احمقانه ای بده بعد متوجه میشی چقدر زیبایی

شما حرف بعدیتم درست،فقط ریپلای نکن..
نه منظورم این نیس واقعا عجیبه نه خودم می‌دونم چم شده نه بقیه میخواستم ببینم صلاحه که برم پیس دعا نوی ...

عزیزم به جای این چیزا اول برو دکتر یه آزمایش کل بده بزار وضعیت جسمیت مشخص بشه چجوریه 

شاید خدایی نکرده بیماری چیزی گرفته باشی 

عاشق فلسفه و طبیعت 📚🌿🦋                                                   میرسد روزی به پایان هر غمی...🕊

خوده من به خاطر تیروئید یهو کاهش وزن پیدا کردم صورتمم خیلی لاغر شده هر کی میبینه میگه مثل بچه ها شدی 😅

عاشق فلسفه و طبیعت 📚🌿🦋                                                   میرسد روزی به پایان هر غمی...🕊

خوده من به خاطر تیروئید یهو کاهش وزن پیدا کردم صورتمم خیلی لاغر شده هر کی میبینه میگه مثل بچه ها شدی ...

کاش لاغری بود چشام ابروهام بینیم کلن قیافم تغییر اساسی کرده واقعا سخته با این مشکل کنار بیام