2777
2789

چون شیر میدی خیلی طبیعیه

بعضیا تا ۶ ماهگی کلا پری نمیشن

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊    عطیه سادات شیطون دختر گلی‌مه🥰🧡💫

دس رو دلم نزار 

منم بچه ۹ ماهه دارم ۹ روزه از وقتم گذشته دارم دیونه میشم جرات ازمایش و بی بی چکم ندارم

دیگه حساب کاربریای ترکیده از دستم در رفته.بیاین و بخاطر خدا کمتر گزارش بزنید کاشف و گزارش دهنده...است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دس رو دلم نزار  منم بچه ۹ ماهه دارم ۹ روزه از وقتم گذشته دارم دیونه میشم جرات ازمایش و بی بی چ ...

واقعااااا ترسناکه......حالا نمیدونم چیکارکنم پریود بشم.

دس رو دلم نزار  منم بچه ۹ ماهه دارم ۹ روزه از وقتم گذشته دارم دیونه میشم جرات ازمایش و بی بی چ ...

تو شیردهی طبیعیه

من که شیرهم نمیدم اما ۱۶ روز عقب انداختم

۳ ماه پیش زایمان کردم

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊    عطیه سادات شیطون دختر گلی‌مه🥰🧡💫

شیر نمیدم بچم شیر خشکیه

بعد زایمان هورمون بهم میریزه

منم ۱۶ روز عقب افتاده پریودم 

آزمایش بتا هم منفی

خداروشکر.من ازترسم آزمایش ندادم.

آره یکم بیشتر صبرکن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز