2777
2789
عنوان

درستش چیه؟

112 بازدید | 10 پست

چرا الان توی خانواده ها و توی سایت اکثرا میگن که رشته فقط پزشکی‌عه که آینده داره و بقیش رو بری بدبختی و اینا ولی وقتی میری تو جامعه کلی آدم دیگه هست که حتی شاید هیچکدوم به پزشک و اینا بها نمیدن وخیلی چیز عادی ایه؟

نمیدونم منظورم رو متوجه میشید یا نه ولی کلی بگم چرا همه روی ی چیزی فوکوس کردن و اینقدر بزرگش کردن که ما دانش آموزا دیگه نمیتونیم ب هیچ راهی جز این فکر کنیم؟انگار که راهی نیست و فقط اینه

در حالی که جامعه اینو نمیگه!!!!

من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش

هرکاری عزیزم هرکاریییی سختی های خودش رو داره پزشکی به شدت اذیت کننده اس و درمقطع پایه درامدش به شدت پایینه 

این طرز فکرا قدیمی شده الان انسان رو با شخصیتش میسنجن 

واز نظر درامدهم خیلی ها هستن درامدشون ازشغل ازاد باپزشکا برابری میکنه وحتی بیشتره 

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا جامعه مارو مجبور کرده به این حد کشیده بشیم

هزارتا مهندس میبینیم که بیکارن

فعلا رشته های بیمارستانی بهترین با وجود هر بی عدالتی و سختی و حقوق کمشون ولی بیکار نیستن

ولی به حرفت حق میدم

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

سلام

اول ادم باید هم سواد یک رشته رو داشته باشه هم علاقشو در مورد پزشکی این خیلی مهمتره. چون با جون ادما سرو کار داری. مردم فقط پولشو میبینن. به این فکر نمیکنند با هر سهل انگاری جون یک انسان را بگیر ی باید جوابگو باشی.

هرکاری عزیزم هرکاریییی سختی های خودش رو داره پزشکی به شدت اذیت کننده اس و درمقطع پایه درامدش به شدت ...

درست میگید هر کس باید بل باطنش و ذهنیتش شناخته بشه ولی خب توی همین سایت ولی خب توی خانواده ها بین فامیلا ببینید یه جبهه خاصی روی این موضوع هست

من تجربه خودمو بگم که اینقدری این جبهه مقاومه که من ب راه های دیگه فکر میکنم ب بن بست میرسم!

اتفاقا جامعه مارو مجبور کرده به این حد کشیده بشیم هزارتا مهندس میبینیم که بیکارن فعلا رشته های بیم ...

درسته خب جامعه از خانواده ها تشکیل شده

منظورم از جامعه اینجا چیزایی بود که دنیا احتیاج داره اینکه جامعه اینطور نیست که ما فقط پزشک بخایم و....

سلام اول ادم باید هم سواد یک رشته رو داشته باشه هم علاقشو در مورد پزشکی این خیلی مهمتره. چون با جون ...

دقیقا خیلیا فقط برای حرف مردم میرن طرفش

آخرشم کلی سواستفاده میکنن و مردم رو بیچاره میکنن

دقیقا خیلیا فقط برای حرف مردم میرن طرفش آخرشم کلی سواستفاده میکنن و مردم رو بیچاره میکنن

اینهمه دکتر. باور کنید حتی یک درصدشون دکتر خوب نیستن. چون وقتی برای پول وارد رشته ای بشی همه چی فدای اون هدفه غلطه میشه

اینهمه دکتر. باور کنید حتی یک درصدشون دکتر خوب نیستن. چون وقتی برای پول وارد رشته ای بشی همه چی فدای ...

منم همینو میگم توی بحثای سایت

فقط آدم موفق اون زمینه رو میگن کسایی که توی اون راه ب هیچی نرسیدن رو نمیبینن

نمیدونن باید همه جوانب رو بسنجن