2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاشت و لمینت باهم انجام بده

ناخنات استحکامش کمه و اگه لمینت کنی خییلی محکم میشه

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  
کاشت خیلی ارزون باشه 500😐🤣

من انجام دادم قیمتش خیلی خوب شد

ناخن های دستمو کاشت و لمینت با هم انجام دادم و ناخنای پامم فقط ژلیش کردم با هم شد ۱۳۰۰

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

اگه صدف ناخنت خوبه ژلیش کن، کاشت زخامتش زیاد من دوست ندارم (البته خودم به خاطر اینکه صدف ناخنم خوب نیست کاشت دارم)

برای استحکام ناخنت هم احتمالا یه ویتامینی چیزی تو بدنت کمه بپرس ببین چی کمه اون مصرف کن اوکی میشی

کاشت و لمینت باهم؟ چجوری

ناخن میکاره بعدش روش مواد لمینت میزنه

باشع مرسی گل من

لمینت هم استحکام ناخن میبره بالا شما که صدف ناخنت خوبه و مشکلت فقط استحکام همون لمینت کن و به دنبال تقویت ناخنت هم باش که از سری های بعد همون ژلیش انجام بدی.

من واقعا از زخامت کاشت خوشم نمیاد و مجبوری زدم

آها قیمتش چی 

گفتم که ۱۳۰۰ شد کل کارایی که برام انجام داد