2777
2789
عنوان

خالی بندی😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 70 پست
کتی اصلا حرفشم نزن تازه میخوام واسش بچه بیارم النگوهامو وسعت بدم😂😂😂

همون بهتر که نخوای 😂😂

اگه من بیام حووت بشم  چون از تو خوشگل ترم زودتر از تو حامله میشم 😂😂

من اینقد منحرف نبودم 😢😢

رفیق ناباب 😢😢

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

😨هیجانش زیاد بود ولی 😐بی مزه بود اگه میگفت ماشینمو دزد برده یا یه ادم کشتم بیشتر میچسبید😂

خیلی وقت ها گفتند چرا می خندی؟ بگو ما هم بخندیم اما هیچ وقت نگفتند غصه چه را می خوری؟ بگو ما هم بخوریم.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون بهتر که نخوای 😂😂 اگه من بیام حووت بشم  چون از تو خوشگل ترم زودتر از تو حامله میشم 😂😂 ...

😁

خیلی وقت ها گفتند چرا می خندی؟ بگو ما هم بخندیم اما هیچ وقت نگفتند غصه چه را می خوری؟ بگو ما هم بخوریم.  
همون بهتر که نخوای 😂😂 اگه من بیام حووت بشم  چون از تو خوشگل ترم زودتر از تو حامله میشم 😂😂 ...

کی گفته؟ تو به اون زشتی😆😆😊😊😊

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

ملت تو فضای مجازیم دنبال شوهر آدمن

خدا خودت ظهور کن😂😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
وایی کتی مگه حرمسراست😅

آخه شوهرش کلی النگو واسش میخره 😭😭

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

شوما پری شدی یا هنوز تو همون کوچه ای 😁

مگه دیدی تحفه 😂😂

شوما پری شدی یا هنوز تو همون کوچه ای 😁

الان تو مطب دکتر زنان هستم😢برم واسم چکاب بنویسه

الان تو مطب دکتر زنان هستم😢برم واسم چکاب بنویسه

ایشالله ک چیزی نیست دلت بد راه نده