تو تاپیکای قبلیم گفتم بخاطر کتک از شوهرم شکایت کردم ولی قهر نرفتم خونه مشترکمون زندگی میکنیم الان حدود شش ماهی میشه . ولی شوهرم اینقدر غد و مغروره که پیشقدم نمیشه انتظار داره من برم و معذرت بخوام و شکایتمو پس بگیرم این وسط پسرمم مدام میگه مامان چرا با بابا حرف نمیزنید ۹ سالشه . باور کنید حتی دلمم براش تنگ نشده تنفر پیدا کردم ازش چون تو این مدت هم خیلی منو عذاب داد اما برای زندگیم دلم میخواد اون پیشقدم بشه بنظرتون چیکار کنم
به دختر خالم پیام داده بود تو اینستا البته دو تا پست فرستاده بود براش نه پست بد . منم شاکی شدم گفتم نباید میفرستادی گفت واسه همه فرستادم گفتم بهر حال حق نداشتی واسه فامیل من بفرستی بعد بهش گفتم همین دو تا پست رو بده منم بفرستم واسه پسر خاله تو بعد بر میگرده میگه آقایون بالاخره فرق میکنن با خانوما . منم چشممو بستم و دهنمو باز کردم چون بار اولش نبود ...
به دختر خالم پیام داده بود تو اینستا البته دو تا پست فرستاده بود براش نه پست بد . منم شاکی شدم گفتم ...
سلام
ببینید اون کارش اشتباه بوده. ولی حرف شما هم اشتباه بوده. سعی کنید به جای اینکه یک مرد را غیرتی کنید. رو اشتباهش تاکید کنیدو پاشم وایستید. در هر حال در مورد همسرتون چی فکر میکنید؟ آدم هوس بازی هست میخواد با خانومای دیگه دوست بشه؟ اگر واقعا اینطوره چرا میخواید باهاش اشتی کنید؟ ولی اگر اینطور نیست نباید فوری کارو دادگاه بکشید. حداکثر میتونستید برید پزشک قانونی که مدرک داشته باشید بعد تهدیدش کنید که یک بار دیگه بخواد تکرار کنه میرید شکایت میکنید.
سلام ببینید اون کارش اشتباه بوده. ولی حرف شما هم اشتباه بوده. سعی کنید به جای اینکه یک مرد را غیرتی ...
پزشکی قانونی تنها مدرک نیست . باید کار به دادگاه میکشید بعدم من تنها نرفتم پدرم وقتی بدنمو دید گفت باید بریم شکایت کنیم . بعدم همونوقت تا شکایت کنم یک هفته طول کشید تو این مدت جای خوابشو عوض کرد و تازه اون طلبکار بود میتونست بیاد از دلم دربیره نه که تازه طلبکار بشه
سلام ببینید اون کارش اشتباه بوده. ولی حرف شما هم اشتباه بوده. سعی کنید به جای اینکه یک مرد را غیرتی ...
بعدم ما زنها غیرت نداریم ؟؟ از رو هوسبازی نبوده از رو ندونم کاریش بوده در ضمن چند بار این کار روی افراد مختلف کرده بود من هربار به خوبی بهش میگفتم ولی بابا منم آدمم دیگه اینبار عصبی شدم
پزشکی قانونی تنها مدرک نیست . باید کار به دادگاه میکشید بعدم من تنها نرفتم پدرم وقتی بدنمو دید گفت ب ...
خوب اون که بله در هر حال اون باید بیاد عذر خواهی. ولی حالا که به اینجا کشیده اگر عذر خواهی نکنه باید تا آخرش برید. در هر حال گره ای که با دست باز میشه با دندون باز نمیکنند. قبل از شکایت بهتر بود پدرتون باهاش حرف بزنه ببینه پشیمون هست یا نه بد شکایت کنید. در هر حال گذشته. باید منتظر بمونید ببینید چی میشه.