2777
2789
عنوان

نفرین مظلوم

240 بازدید | 24 پست

مگه نمیگن نفرین مظلوم مثل تیغ برنده اس . خدایا مگه نمی‌بینی این همه ظلمی که در حقم میشه ؟ این دل شکسته مو نمی بینی ؟ خدایا چقدررررر تحمل کنم ؟ چقدر حقم خورده شه ؟ چقدر زجر بکشم ؟ چقدر حرف تحمل کنم ؟ چقدر زنده ذلیل باشم ؟ چقدر بهم زور بگه ؟ خدایا به حق معراج محمد (ص) ، بحق سر ضربت خورده مولا امیرالمومنین ، بحق سجده خونینش ، بحق پهلوی شکسته فاطمه زهرا و چادر خاکیش ، بحق امام حسن ، بحق سر بریده امام حسین ، بحق قطره قطره خونش ، بحق دل زینب کبری ، بحق مصائب کربلا ، بحق مقام پنج تن آل عبا نزدت ، همین امروز ، دقیقا همین امروز خبر مرگشو بشنوم ‌. خفه اش کن و لحظه جان دادنش رو اونقدر سخت کن و وحشتناک براش که قیامت باشه ، الهی امروز به عزات بشینم😔 بلند بگین الهی آمین و به خدا بگین منو آزاد کنه با مرگش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نفرین مرگ هیچ وقت نمیگیره جان دست خداست و وقتی بنده تعیین تکلیف کنه دخالت تو کار خداس و نفرین دو سر داره ک سر بزرگترش میزنه به زندگی خودت 

هرزمان اعتماد کردی ب نوع جواب دادن خود خدا و سپردی بهش بهترین جوابو میده 

الهی بحق لب تشنه امام حسین ، به حق یاران امام حسین ، بحق گرمای سوزان کربلا ، به حق ظلمی که به امام حسین و خانواده و یارانش شد ، به حق دست حضرت عباس ، به گلوی طفل شش ماهه و لب تشنه اش بحق خون اهل بیت قسمت میدم همین امروز خبر مرگشو بشنوم ، همین امروز سایه شو از سرم کم کن که دیگه تحمل ندارم 😓 دیگه این بیست سال ظلمی که بهم شده شونه هامو شکسته . الهی امشب بیام تاپیک بزنم بگم مرده ، خبر مرگشو شنیدم ، خدایا تو انتقام این همه سال رو امروز ازش بگیر با خبر مرگش 

نفرین مرگ هیچ وقت نمیگیره جان دست خداست و وقتی بنده تعیین تکلیف کنه دخالت تو کار خداس و نفرین دو سر ...

فقط با مرگش من راحت میشم و این تنها راهه ، وگرنه اگه مریضی و ... بگیره دردسرش برا منه ، فقطططططططط مرگشو از خدا می‌خوام همین امروززز

واگذار کن به خدا ورهاش کن ..این طوری با این نفرین کردنها خودت بیشتر آسیب میبینی

چطور رهاش کنم وقتی که تو لحظه به لحظه زندگیم عذابم میده و همش جلو چشممه ؟ چطور رهاش کنم ؟؟؟؟؟؟ تمام زندگیمو جهنم کرده . خسته ام دیگه بریدم 😭😭😭😭😭 فقط خون گریه میکنم . و فقط خداست که می‌تونه داد منو ازش بگیره .