2777
2789
عنوان

برا عغدم

150 بازدید | 17 پست

برا عغدم میخان بیان صحبت کنن ولی خانواده ی نامرد من ک توی نامزدی همه چیو ریختن بهم میخان مهریه رو جوری بگن از عمد ک اونا نخان ولی من با مادر شوهرم صحبت کردم گف تا جایی ک بتونم به نفع تو و پسرم کار میکنم نمیزارم بعد از این همه زجر چیزی بهم بریزه ولی خیلی نگرانم اگ چیزیو خراب کردن ای خانواده ی بد دهن من حتما فرار میکنم تا بشه درس عبرت براشون هشدار دادم ک حالیشون باشه به مسخره گرفتن ولی خداشاهده اگ بعد از این همه زجر ک کشیدیم چیزی خراب کنن از عمد میرم پشت سرمم نیگا نمیکنم 

به نظرتون خراب میکنن چیزیو با ای وضع ک میخان مهریه چی زیاد بگن؟ 🥺🥺🥺🥺🥺🥺

مگه چقدر مهریه میخوان بذارن؟؟ 

فرار کردن خیلی بدتره 

فردا روزی هر چی بشه همینو میزنن تو سرت :) 

پل پشت سرُ خراب نکن حتی اگه ادمای اونور پل بد باشن

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه

عقد

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من او دفه نوشتم عقد همه اومدن ریختن سرم ک سواد نداری عغد باید نوشته بشه عجبا 

اونا سواد نداشتن

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

مگه چقدر مهریه میخوان بذارن؟؟  فرار کردن خیلی بدتره  فردا روزی هر چی بشه همینو میزنن ...

فقط میگن زیاد نمیدونم از عمد میخان ایکارو بام بکنن 

میدونی خیلی زجرم دادن تو این دو سال نامزدیم آخرشم با بد دهنیو فحش همه ی چیو خراب کردن عفت کلام ندارن شوخی شوخی ناراحت کرد نامزد منو خانوادشو من جای نامزدم بودم دیگ پامو توی این خونه نمیزاشتم ولی بازم به خاطر من موندهو هیچی نگفتن واقعا متنفر شدم ازشون همش کتک کتک کتک من به ای گندگی دیگ باید سیمکارتو در بیارن از رو گوشیم واقعا براشون متاسفم 

فقط میگن زیاد نمیدونم از عمد میخان ایکارو بام بکنن  میدونی خیلی زجرم دادن تو این دو سال نامزدی ...

خیلی شرایط سختی داری 

ایشالا خدا کمکت میکنه 💚 و بهت صبر بده 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
خيلي اروم و با سياست صحبت كن با خانوادت بگو الان همسر خوب پيدا نميشه و من با اين ادم حس خوشبختي ميكن ...

ای کااااااش یکم عفت کلام داشتن ک میشد باهاشون صحبت کرد ایجوری ک شما میگین 🥺☹️