khygcv مدیر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 1325 عنوان ه*مچین میگن 3/3/3🤦♂️ | مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 38 پست من به عنوان یه جوون ایرانی 364 روز دیگه سال چی برام داره که امروز بخوام متحولش کنممن حتی تعطیل هم نیستم امروز دلم به تعطیلی خوش باشه🤦♂️😂 1403/03/03 | 11:59 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فامیل_دومادم عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 5274 حالا این هیچی خدایی هنوز کسی هست بخاطر تاریخ رند زایمانشو سر موقع نره؟ من دخترم قرار بود پارسال 3 .3 ب دنیا بیادفشارم بالا رفت میتونستم صبر کنم ولی رفتم برا زایمان و این شد ک دختر1402/3/2ب دنیا امد
حنا_دختری_درشهر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 2197 ای بابا یه مدت مد شده بود از این کارا فکر کردم سر عقل اومدن 😑 همین امسال یکی باید بچشو مثلا ۲۵دی ب دنیا میاورد صبر کرد عید نوروز 🚶🏼♀️ خدایا نمیگم دستمو بگیر عمریست ک گرفته ای رهایم نکن:)🤍
ooooosaman عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 4872 بلهههه اینقدر هستن کسایی ک جون بچشونو ب خطر میندازن زودتر یادیرتر میکنن اینکارو باز ب نظرم یکی دو روز اشکال نداره . اما خیلی ها نارس دنیا میارن .ب نظرم دکتر باید مجوز نده .اما دوست من سال ۱۴۰۰ ۲۹ اسفند تایمش بود دکتر گفته بود میتونی چند ساعت صبر کن یکم دنیا بیاریم چون سزارین بود موند ۱۴۰۱۰۱۰۱ دنیا اورد ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
bright_light عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 10529 امروز قرار بود عروسی من باشه منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️
ooooosaman عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 4872 همین امسال یکی باید بچشو مثلا ۲۵دی ب دنیا میاورد صبر کرد عید نوروز 🚶🏼♀️ نگووووووو خاک بر سرم .سالمه بچه؟ ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
anahita65 عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 44255 من دخترم قرار بود پارسال 3 .3 ب دنیا بیادفشارم بالا رفت میتونستم صبر کنم ولی رفتم برا زایمان ... پس دیروز تولدش بوده ❤️ مبارک با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
حنا_دختری_درشهر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 2197 باز ب نظرم یکی دو روز اشکال نداره . اما خیلی ها نارس دنیا میارن .ب نظرم دکتر باید مجوز نده . اما دو ... یک هفته رو میگمیک هفته از نظر پزشکی خیلیهبچه مدفوع کنه بخوره خدای ناکرده مردع خدایا نمیگم دستمو بگیر عمریست ک گرفته ای رهایم نکن:)🤍
anahita65 عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 44255 همین امسال یکی باید بچشو مثلا ۲۵دی ب دنیا میاورد صبر کرد عید نوروز 🚶🏼♀️ مگه میشه شاید دروغ گفته اخه بیشتر از دوماه که بچه نمیتونه داخل رحم بمونه با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
جانانیمم عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 1996 برای عروسی هاتون برنامه ها کنسل شد به نظرت چیه ۳.۳.۳ بمیرم🤣🤣 من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
حنا_دختری_درشهر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 2197 نگووووووو خاک بر سرم .سالمه بچه؟ وایییی حواسم پرته کلا ۲۵اسفند😑😑 داشتم ب دختر خالم ک دی ب دنیا اومده فک میکردم ک اون نه ماه شد یا نه نوشتم دی اشتباه گفتم ۲۵اسفند واستاد ۱/۱ خدایا نمیگم دستمو بگیر عمریست ک گرفته ای رهایم نکن:)🤍
جانانیمم عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 1996 همین امسال یکی باید بچشو مثلا ۲۵دی ب دنیا میاورد صبر کرد عید نوروز 🚶🏼♀️ عزیزم مطمنی😀یه سوراخ وجود داره تو بخوای چ نخوای بچه از اونجا خودش میرسونه دیگه دروغ شاخدار نگین من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
حنا_دختری_درشهر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 2197 مگه میشه شاید دروغ گفته اخه بیشتر از دوماه که بچه نمیتونه داخل رحم بمونه نههه حواسم پرته خاهر ۲۵اسفند😫 بخدا حس میکنم خودم تو خواب گل میکشم اینقدر هول و پرتم خدایا نمیگم دستمو بگیر عمریست ک گرفته ای رهایم نکن:)🤍
anahita65 عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 44255 نههه حواسم پرته خاهر ۲۵اسفند😫 بخدا حس میکنم خودم تو خواب گل میکشم اینقدر هول و پرتم عیب نداره 🤣🤣🤣 با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
ooooosaman عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 4872 یک هفته رو میگم یک هفته از نظر پزشکی خیلیه بچه مدفوع کنه بخوره خدای ناکرده مردع دقیقا . دوست منم تاریخ واسش مهم نبود دکترش پیشنهاد داد . اونا ک شما میگی والا مادر نیستن . اون همه سختی بکش بعد بخاطر تاریخ رند بچه نارس دنیا بیار یا دیر دنیا بیار با هزار تا اسیب ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
جانانیمم عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 1996 وایییی حواسم پرته کلا ۲۵اسفند😑😑 داشتم ب دختر خالم ک دی ب دنیا اومده فک میکردم ک اون نه ماه ... اون شاید بشه اگه دردش نگیره و زایمان سز باشه من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲