2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

103 بازدید | 28 پست

بچه ها یکی بود تو محل کار چند ماه بهم ابراز علاقه می کرد. به همه ام گفته بود دوستم داره. حالا یهو دیدم دو شبه بلاکم کرده. در حالی که دو روز قبلش خوب بود باهام. دلیلش چیه یعنی. فکرم درگیره. بغض دارم همش 

نظرش عوض شده شاید

هیچی به کسی نگفته؟؟

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نگفته. عوضم شده باشه مگه باید بلاک کنه. من که مزاحمش نبودم. 

اره درسته

بنظرم باهاش زیاد حرف نزن اصلا

خیلی وارش بد بوده

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
فقط می خام بدونم چرا؟ با یه شماره دیگه زنگ یا پیام بدم بپرسم ازش؟ 

اصلاااا نکنیااا

اصلااا

بی توجه بهش

انگار ک اصلا ندیدی

مث قبل باش و اصلا ک انگار ندیدی بلاکی

اینجوری بیشتر حرصشون میگیره 

اصلاااا نکنیااا اصلااا بی توجه بهش انگار ک اصلا ندیدی مث قبل باش و اصلا ک انگار ندیدی بلاکی این ...

ممکنه منو از بلاک دربیاره؟ اصلا بدم میاد از بلاک. دلایل‌ش چی می تونه باشه 

ممکنه منو از بلاک دربیاره؟ اصلا بدم میاد از بلاک. دلایل‌ش چی می تونه باشه 

اره وقتی ببینه هیچ عکسالعملی ندادی شاید

ولی اگ گارد بگیری میفهمه ک به هدفش رسیده و لجتو دراورده

ولی تو اونو ب هدفش نرسون تا بمونه تو خماری

حتی من وقتی دعوام میشه کسیو بلاک نمیکنم

بنظرم واقعا زشته

اره وقتی ببینه هیچ عکسالعملی ندادی شاید ولی اگ گارد بگیری میفهمه ک به هدفش رسیده و لجتو دراورده ول ...

یعنی اگه عکس العمل نشون ندم و حتی دلیلشو  ازش نپرسم آنبلاکم می کنه؟ 

یعنی اگه عکس العمل نشون ندم و حتی دلیلشو  ازش نپرسم آنبلاکم می کنه؟

شاید بژاره باز بلاک بمونی

ولی ببین بزا بهتون یه چی بگم

اون قصدش اینه ک بخواد لج تورو دربیاره و یکاری کنه تو بری بهش توجه کنی

و تو اگ بری بگی چرا بلاک کردی اون تو ذهنش تصور پیروزی میکنه و فک میکنه تو رسما عاشقش شدی و دیگ کلا خودشو خیلی برات میگیره

ولی اگ بی تفاوت باشی قطعا خودش شرمسار میشع و میفهمه با این کارا نمیتونه تورو متوجه خودش بکنه

پس بهتره کاری نکنی

شاید بژاره باز بلاک بمونی ولی ببین بزا بهتون یه چی بگم اون قصدش اینه ک بخواد لج تورو دربیاره و یکا ...

اوکی. آخه جوری لاو می ترکوند که اصلا فک نمی کردم چنین کاری کنه. همش فکر می کنم نکنه من حرفی زدم ناراحت شده. من اصلا زنگ و پیام بهش نمی دم. تو خودش گاهی استوریامو جواب می داد منم جوابشو می دادم. 

اوکی. آخه جوری لاو می ترکوند که اصلا فک نمی کردم چنین کاری کنه. همش فکر می کنم نکنه من حرفی زدم نارا ...

تو الان از خودت مطمعنی ک کاری نکردی اون ناراحت بشه درسته؟؟؟

خب پس دیگ تو کاری نکردی و بیخیالش 

خودش درست میشه

ذهنتم اصلا درگیر نکن و عادی باش مث قبل

2827
2791
2779
2792