2821
2789
۱۰۰میلیون راماهی بخان بانکها خوبدن مثل بانک شهر ۲۵۰۰تا۳تومن ماهی میدن نزول حتما۴تا۵تومن 

بانک شهر صدمیلیون

دومیلون ونیم سودمیده؟؟؟؟

بعدهروقت خاستی میشه برداشت قبل یکسال؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن

یعنی هر ماه ۱۰ میلیون میدن ؟؟

آره فکر کنم. من ماه پیش پرسیدم چنین چیزی گفت اگه اشتباه نکنم. آنقدر درگیر خرید یه ملک و پول جور کردن هستم ممکنه اشتباه بگم. اون ده تومن اول که کم میکنن قسط اوله

سوال شغلی نپرسید

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حالا همه شدن بچه پیغمبر من خودم بهمن ماه 100تومن نزول کردم چون حقوقهامونو نداده بودن قسط داشتیم چک ...

یه سئوال پرسیدم پشیمون شدم والا ، بجای جواب دادن کلی حرف نوشتن فکر کردم مجرمم 

یه سئوال پرسیدم پشیمون شدم والا ، بجای جواب دادن کلی حرف نوشتن فکر کردم مجرمم 

ولشون کن بابا

اینا از بس کسی بهشون توجه نکرده تا یه روزنه میبینن که جای قضاوت و نصیحت داره سریعععععع عقده هاشونو خالی میکنن طرفو نصیحت میکنن

اونم ندونسته ناآگاهانه

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
ولشون کن بابا اینا از بس کسی بهشون توجه نکرده تا یه روزنه میبینن که جای قضاوت و نصیحت داره سریععععع ...

منم خودم چون همچین اطلاعاتی ندارم اومدم تاپیک زدم ببینم مردم چی میگن چون نظریات متفاوته خانواده و نزدیکا یه جور فکر میکنن و بیشتر احساسی ولی دید مردم و غریبه ها طور دیگه س 

تو گوگل سرچ کردم جواب درست حسابی پیدا نکردم

بزنیدمحاسبه سودبانکی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

قرار بعد ی سال اصل پول و برگردونه و اینک طرف خودش پیشنهاد داد و راضی بود ک با پولم کار کنه

عزیزم ربطی به رضایت دوطرف نداره،بایددرصد مشخص نکنی،حتی اگه طرفین راضی باشن بازم نمیشه، بگودرسودوزیان شریک