این تاپیک برا دو نفره منو خواهرم
من ۲۴ سالمه ازدواج کردم دو تا خواهر شوهرم دارم که ازدواج کردن و بچه هاشون بزرگه .تو یه ساختمون با مادرشوهرم زندگی میکنم یکساله که از عروسیم میگذره
تو این یکسال خواه شوهرام یکیش یبار دعوامون کرده دو بار اینام اون یکی منم یبار لولای ازدواج دعوت کردم ..
امروز یکی از خواهرشوهرام به شوهرم پیام داده بیایید شام اینجا منم گفتم اولا من نگفته به من بیا ب تو گفته بعدشم فامیلای تو جوری بخوری باید عوض بدی فعلا ماهم ماشین خریدیم دستمون خالیه نمیتونم مهمون دعوت کنم اینا
شوهر جوگبر من رفت بالا خونه مامانش گفت ابجیم دعوت کرده مارو شام خودشون کشتن که تو زنت خیلی خسیسه ی مهمونی اونا دعوت نمیکنه میبینی دخترای منو چی میکنن زن تو خیلی خسیسع و ... میخوای من مواد بدم بهش بپزه دخترا دعوت کنه و... از من بد گفتن منم از پایین گوش دادم شنیدم که پرش میکنه . شوهرم دهن باز نکرد هیچی نگفتتت...
منم الان خیلی دلم شکسته یکیش اینه اصلا خسیس نیستم هر موقع میان خونمون خودشون بچه هاشون همه چیز خونم باشه میدم بهشون به همه مهمونام اونجورم چون شام نمیدم خسیسم؟
دخترای خودش خیلی خسیسن و هر کدوم چهارنفرن من تازه ازدواج کردم کوچیکم ازشون داداش کوچیکشونه خودشون دعوت میکنن من چه گناهی دارم ؟ بهش جواب بدم یا چی ؟