2789

خیلی دردناک بخصوص برای بار اول همکارم یه هفته پدرش در اومد ویروسهست و درمان نداره فقط حالت غیرفعال میشه و باز تحریک شه فعال میشه اما به شدت اول نیست و خفیفه

منم و دوتا جوجه رنگی و بابا قوقولی  
خیلی دردناک بخصوص برای بار اول همکارم یه هفته پدرش در اومد ویروسهست و درمان نداره فقط حالت غیرفعال م ...

چطوری تحریک میشه میدونین؟ من 1 دونه ی ریز زده بهم دکتر گفت احتمالا تبخاله پماد داده خیلی میسوزه میخوام گریه کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری تحریک میشه میدونین؟ من 1 دونه ی ریز زده بهم دکتر گفت احتمالا تبخاله پماد داده خیلی میسوزه میخو ...

خدات شکر کن ریزه همکارم یه هفته نمیتونست بشینه با اب ولرم خودت بشور اب سرد و گرم میسوزونت دیگه ویروسش باهات هست سری های بعد اینقد اذیتت نمیکنه خفیفه بهداشتت رعایت کن 

منم و دوتا جوجه رنگی و بابا قوقولی  

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب آقایی که کلینکشون واقع در خیابان ولیعصر .داخل سایتشون کلی مقاله اعم از سرطان تیروئید و درمان آن، عفونت رحم و علائم آن ، سونوگرافی داپلر رنگی، تفسیر آزمایش ماموگرافی ، و سونوگرافی تعیین جنسیت دارند. تفسیر سونوگرافیو تفسیر سونوگرافی بیضه هم به صورت رایگان هستش بهتون پیشنهاد میکنم به سایتشون سر بزنید