2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هجده سال سابقه کار دارم و میتونم قاطعانه بگم محل کار صرفا زنانه پراز زیراب زنی و حسادت و بی ادبی های زیرپوستیه ومیتونه غیرقابل تحمل باشه و محل کار صرفا مردانه با یکی دوتا خانم هم اصلا خوب نیست ادم دائم معذبه 

محل کار مختلط باعث میشه هردو طرف سعی کنن رفتار محترمانه و مودبانه  داشته باشن البته استثنا هم همیشه هست 

تواین چهل سالی که مسئولین از این کشور به اون کشور واز این هتل به اون هتل رفتن برای مذاکره، ترکیه از دهات شد ترکیه عربستان شد چیزی که همه میبینیم قطر و کویت و دبی و امارات و عمان آباد شدن وما کماکان درحال مذاکره ایم ...................

کلا مختلط نباشه بهتره .... حواشی و ...

من چندساله جایی کار میکنم بیشتر اقا هستن بواسطه نوع شغل و سختی کاری که توی این حوزه هست ولی تا حالا هیچ حواشی نداشتم به نظرم به برخورد خود ادم بستگی داره

هحده سال سابقه کار دارم و میتونم قاطعانه بگم محل کار صرفا زنانه پراز زیراب زنی و حسادت و بی ادبی های ...

البته موارد دیگه هم پیش میاد:

روابط زیر پوستی.

رفتار خاص با برخی.

بحث زیراب زنی و ... باعثش چیزای دیگس و صرف مختلط یا یکدست بودن دلیلش نیست.

حواشی های دیگه