2777
2789
عنوان

شوهر من روزی ۶ وعده غذا میخوره 😵‍💫

| مشاهده متن کامل بحث + 2315 بازدید | 106 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخوره حتما میلش میکشه پولش که داره خرج کنه مثل ما نیست که پا ترس،و لرز چی بخره چیکارش داری اگه قرارم بود مریض بشه تا حالا شده بود

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

وزنش بالا نیست 

وزنش بالا نباشه هم از اسیب کبد چرب درامان نیست 

اخه خوردن هم اندازه داره ادم نرمال اینقدر چرا باید بخوره؟یا مشکل تیروئید دربینه یا انگل یا هرچی باید بره متخصص

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

تو ی فیلم‌ میگفت پشت معدش خرابه اس🤣🤣🤣🤣

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

قبل ازدواجمون دوست بودیم اصلا از این کارا نمیکرد ولی وقتی عقد و عروسی که کردیم رفتیم ماه عسل اونجا ر ...

فقط قیافه تورو تصور میکنم که چهار پرس غذا خوردنشو نگاه می‌کنی 😂😂😂 اگه فعالیتش زیاده ضرری نداره حتما سوخت سازش بالاس ولی بهش بگو برای کبدت اصلا خوب نیست 

اره فعالیتش زیاده 

کارش چیه مگ؟ ینی از شوهر من ک گاها ۱۵ ۲۰ کیلومتر راه میره هم بیشتره؟

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭