2789
عنوان

پرستارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1515 بازدید | 67 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هیچی دیگ کله سرو رومو تخت اینارو کثیف کرد یه نایلون میدادن بهش نمیگرف همینجوری جلو مردم داش عوق میزد

چند سالته ؟ اولین سالیه ک رفتی بیمارستان؟ 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

شاید حالش بد بوده اصلا یادش نبوده

من زمانی که رفتم زایمان کنم دست یکی از پرستارا را انقدر فشار دادم تااینکه بچه ب دنیا بیاد خودش میگفت دستمو فشار بده الانم که چند سال میگذره عذاب وجدان دارم میگم دستشو داغون کردم دعاش میکنم میگم چقدر مهربون بود

حیا چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده😍پررنگترین خط قرمز حرمته حرمت که شکسته شد دیگه نباید راه ارتباطی بمونه!!!!

وای لطف میکنی نمیزنی😒

بله😒😒😒

چرا گارد میگیری خب دوس ندارم ایش

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

خب هپاتیت سی الان مشکل کجاست عزیزم ؟

مشکل اینجاس که طبیعی زایمان کرد 

از خونش هی پاشید اینور اونور ، تو صورت استادم رو دست من که تازه با پرونده زخم شده بود

دستکش و گان داشتم ولی خب موقع دراوردن دستکش عجله کردم 

مشاور تحصیلی و دانشجوی مامایی

ببخشید شما پرستاری خواستم سوال بپرسم دیدم تاپیکا قبلت

گفتی خودت بارداری همش حالت تهوع استفراغ 

حالا نمیدونم این تاپیک زدی ببینی بایدعذر خواهی کردیانه یانه شایدمن اشتباه میکنم

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍