2789
عنوان

پرستارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1515 بازدید | 67 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حاضر باشم یا نباشم اینجا به خودم حق نمیدم به اون شغل بیام اه و پیف کنم و توهین کنم! 

هنوز پرستار نشدیو اینی

امیدوارم نشی که خودتو از خدا بالاتر میدونی

مشاور تحصیلی و دانشجوی مامایی
هنوز پرستار نشدیو اینی امیدوارم نشی که خودتو از خدا بالاتر میدونی

کی گفته پرستار نیستم؟ 

بله بالاتر از یه علاف بیکارم که هنوز کنکور نداده میاد میگه وااااای پرستاری پیف پیف نمیرم

والا من ماما هستم یه زایمان خورد بمون اورژانسی تا ازمایشاش بیان و اینا زایید فهمیدیم هپاتیت سی داشته ...

عزیزم یه سوال .حالا که شما جزو کادر درمان هستید من یه سوالی دارم ممنون میشم راهنماییم کنید گلی🤍یکم زیاد نوشتمه ببخشید😅.من امسال انتخاب رشته دارم و تا رتبه ها بیاد یه تخمینی که خودم برا رتبم زدم فک کنم رشته های مثل اتاق عمل،هوشبری،مامایی و تا حدودی هم پرستاری رو بیارم.در کنار اینا به رشته فناوری اطلاعات سلامت(hit)هم علاقه دارم حالا ممکنه ندونید چه رشته ای هست اصلا،این دوستانی که توی بخش بایگانی و مدارک پزشکی و پذیرش بیمارستان کار میکنن این رشته رو میخونن و گفتنه که تایم کاریشون اداریه و اینکه پایه حقوقشون مثل پیراپزشکیاست اما شیفت و اینا نداره،منم مشتاق شدم به این رشته چون از سختی کار و شیفت پرستاری و اتاق عمل و...میترسم کمی اینکه فردا روزی خیلی خستم کنه نتونم دوام بیارم.میخواستم ببینم شما که با این افراد شاید در ارتباط بودید این رشته رو بهم پیشنهاد میکنید که برم؟شغل خوبیه بنظرتون؟!

عزیزم یه سوال .حالا که شما جزو کادر درمان هستید من یه سوالی دارم ممنون میشم راهنماییم کنید گلی🤍یکم زیاد نوشتمه ببخشید😅.من امسال انتخاب رشته دارم و تا رتبه ها بیاد یه تخمینی که خودم برا رتبم زدم فک کنم رشته های مثل اتاق عمل،هوشبری،مامایی و تا حدودی هم پرستاری رو بیارم.در کنار اینا به رشته فناوری اطلاعات سلامت(hit)هم علاقه دارم حالا ممکنه ندونید چه رشته ای هست اصلا،این دوستانی که توی بخش بایگانی و مدارک پزشکی و پذیرش بیمارستان کار میکنن این رشته رو میخونن و گفتنه که تایم کاریشون اداریه و اینکه پایه حقوقشون مثل پیراپزشکیاست اما شیفت و اینا نداره،منم مشتاق شدم به این رشته چون از سختی کار و شیفت پرستاری و اتاق عمل و...میترسم کمی اینکه فردا روزی خیلی خستم کنه نتونم دوام بیارم.میخواستم ببینم شما که با این افراد شاید در ارتباط بودید این رشته رو بهم پیشنهاد میکنید که برم؟شغل خوبیه بنظرتون؟!

عزیزم یه سوال .حالا که شما جزو کادر درمان هستید من یه سوالی دارم ممنون میشم راهنماییم کنید گلی🤍یکم ...

من خودم این رشته رو نمیپسندم چون کارای عملی رو بیشتر پسندمه

راجب حقوقشون کمتر از پرستاری و ماماییه حدود ۱۰_۱۲ تومن 

مشاور تحصیلی و دانشجوی مامایی