2777
2789
معلمش آدم سالمیه؟

بیسواد بشدت

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلمش آدم سالمیه؟

تمام حروف انگلیسی رو یاد داده. جمع و تفریق اعداد یک رقمی رو یاد داده. تا ۱۰۰ هم میشماره هم ب عدد مینویسه. دخترم بخش کردن رو یادگرفته ازش و کلا انگلیسی رو خیلی واضح حرف میزنه. من نمیدونم چرا این برگه رو فرستاده😐😐😐😐😐😐

😂😂😂من خندم از اونجایی گرفت ک دخترم جدی برای خودش دایره کشیده بشماره

وای بگو چرا نفهمیذم دو ساعت دارم فکر میکنم این دایره هارو رو چع منطق کشیدع این بچه😂😂😂😂بعد مبگم خدایا محوره ۱۵ تا واحد داره چرا جواب شده ۱۶ بعد دختر استارتر هم خط کشیذع😂😂

به خودشم نمره B داده ظاهرا

چطوری یادش دادی؟ مال من هرچی توضیح دادم نفهمید🤨

مناسب سن ۶ساله هاست..به تعداد هر عدد باید پله پله بری جلو..مثلا برا عدد ۵ باید یک واحد یک واحد یا پله پله بری جلو تا ۵تا....بعد مثلا ۳تا پله دیگه اضافه کنی بهش...عدد آخر که ۸رو نشون میده..میشه جوابش...از ۰تا۵هم یه فلش بکشه..از ۵تا۳یه فلش

واسه یه کلاس اول سنگینه...چ برسه ۴ساله

زندگیتون پر از عشق