2777
2789
عنوان

دروقفل کردم نزاشتم بیاد خونه

700 بازدید | 30 پست

خیلی خستم حالم بده یه سری مشکلات باعث شدع متنفر بشم ازش

بچه بیدار شد برا شیر قبلش بهش گفته بودم امشب خستم بچه بیدار شد شیرش بده قبول کرد

صدای نق نق بچه میومد گفتم شیرش بدع گوشی دستش بود اهمیت نداد تا گریه بچه بلند شد

گفتم به وفتش شیر میدادی گریه نمیکرد بحث کرد

من رو صدا حساسم از خواب هم بیدار شدم قلبم درد میکرد

چ گویم

حداقلش دلت خنک شد

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بهش گفتم بده من خودم میدم نداد برگشت منو زد قبلش گغته بود درست میشم

منم گفتم برو بیرون چند بار زد منم برگشتم زدم البته بچه بردم اناق نبینه

صدا هم بلند نبود

رفت بیرون در قفل کردم یکم بعدش برگشت در باز نکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش گفتم بده من خودم میدم نداد برگشت منو زد قبلش گغته بود درست میشم منم گفتم برو بیرون چند بار زد م ...

اشکال نداره حالا باز کن بیاد داخل

گناه داره

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
خنک کمی قلبم از دستش درد میکنه

باز تلافی کردی

گناه نداره انقدر اذیتم کرده متنفرم ازش

اخه بدتر لج نکنه باهات

این دعوا هایی ک میاین تعریف میکنین یعنی ی دلیل محکمی میشع برا ازدواج نکردنم🙂واقعا خیلی ترسناکه

من خودم نمی خواستم ازدواج کنم لعنت به اون عوضی که باعث شد مجبور به ازدواج بشم

الان درو باز کن بیاد داخل روزی که دیگه هیچوقت نباشه حسرت میخوری باهاش سرسنگین باش فقط بزار بیاد داخل . ما امشب تصادف بدی داشتیم مرگو ب چشم دیدم و از همه بیشتر نگران عزیزانم بودم و الان بیشتر قدرشونو میدونم نزار همه چی دیر بشه. 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

الان درو باز کن بیاد داخل روزی که دیگه هیچوقت نباشه حسرت میخوری باهاش سرسنگین باش فقط بزار بیاد داخل ...

حسرت نمخورم بقران خوشحال میشم

انقدر خردم کرده نمیدونی چه حرفایی بهم زده چقدر منو زده

کاش بمیرم همین الان راضیم بقران همین لحظه بمیرم از دستش قلبم درد میکنه

حسرت نمخورم بقران خوشحال میشم انقدر خردم کرده نمیدونی چه حرفایی بهم زده چقدر منو زده کاش بمیرم همی ...

عزیزم زندگی شور و شیرین داره درک میکنم میدونم غرور زنانه ات رو شکسته حرمت نگه نداشته اما بازم نا امید نباش و حل کنید بین خودتون از یه مشاور کمک بگیرید این‌دنیا ارزششو نداره یعنی تو یه لحظه عزیزترین کستو ازت میگیره خودم امشب ب چشم دیدم و تا الان ب خودم نیومدم و تو شوکم

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

عزیزم زندگی شور و شیرین داره درک میکنم میدونم غرور زنانه ات رو شکسته حرمت نگه نداشته اما بازم نا امی ...

حرمتی نمونده کسی که به زن خودش بگه خراب هرزه

دست روم بلند کرده بارها

قرص دستم بده بگه بخور بمیر

حسرت همه چی به دلم گذاشته

پارسال این موقعه گریه میکردم خدا شفاش بده امسال داره منو له میکنه دلم خونه انقدر اذیتم کرده راضیم بمیره