2777
2789

میگن روح متوفا به خونه جدیدش عادت نکرده بی قراری میکنه سراغ دوستاشو میگیره از تنهایی بدش میاد

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد

ما اوایل صب میریم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی همه میمونن؟ 

اونایی که اعتقاد دارن می مونن بعضیا اره بعضیام کسی نمی مونه

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
اره میرن

ببخشید تو تاریکی اونجا چطوری شبو صبح میکنن؟ ببخشید میپرسم کسی اطرافم نیست بتونم ازش بپرسم... حس میکنم اگر اینکارو انجام ندن ممکنه بعدا دلشون اروم نگیره، درستع؟ 

نه شب نمیمونیم

مگن شب تو قبرستون موندن بد هستش دیگه قبل تاریکی بزنید بیرون 

ما فقط صبح بعد از اذان صبح میریم اونجا تا طلوع اونجاییم

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

وای اره شباتوقبر خیلی ترسناک میشه،آدم تنها،جای تاریک،    

اون که احساس نمیکنه

روح جدا شده و دیگه هیچ کدوم از احساس و دردهای جسمانی رو نداره 

چه فرقی میکنه تو یه متر جا خاکش کنن یا نه

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

آره شب میرن تا ساعت ۳ نصف شب میمونن آقایون  میان خونه باز خانواده طرف ساعت ۵اینا میرن تا طلوع آفتاب قرآن دعا میخونن....

یکی از عزیزانم زمستون فوت شد  ما می‌رفتیم  یعنی یخ‌ می‌زدیم 

۳تا صبح رفتیم

♥️shiraz♥️