2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا مرد اره پ دیگ چی بگیری .. منک برا عقد چیزی نگرفتن بله برون گرفتن .. عقدم کلا زیاذ خرج کردن چون ت ...

برا بله برون برات چی گرفته بودن؟

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

میگم چه خوب که من ۷ سال پیش عروسی کردما وگرنه با این گرونی طلا شوهرمم نمیتونست زیاد برام طلا بخره منم که عشق طلام دق میکردم گمونم🥲 من سال ۹۵ عروسی کردم همون سالم نامزدیم بود که برام یه سرویس گرفتن که انگشترم داشت و یه حلقه جدا هم جدا گرفتن که کلا ۵۰ گرمی شد برای عقد و عروسیمم که یه روز بود سرویسم ۱۰۷ گرم شد حلقه هم مجدد ست گرفتیم و موقع رقص چاقو هم توی تالار شوهرم باز یه نیم ست بهم داد که چاقو رو بهش دادم 😁😁😁 فرداشم پا تختی مادرشوهرم یه خلقال هدیه داد که اونم شوهرم خریده بود البته ولی مثلا از طرف مادرشوهرمه🤫 ساعت ست و عینک هم همون جز خریدای عقد و عروسی انجام دادیم

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
۱۲ تا هم النگو یادم رفت بگم موقع خرید طلای عروسی خریدین برام

مبارک باشه عزیزم. ایشالله همیشه شاد و سلامت و کنار هم خوشبخت بشین.

ن همون خرید عقد بیشتر مدنظرم بود

ولی خدایی الان خیلی طلا گرونه زمان ما گرمی ۱۴۰ تومن بود فکر کنم الان ۳۴۰۰ شده ببین چقدرررر اختلاف  جوون ها گناه دارن واقعا

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
میگم چه خوب که من ۷ سال پیش عروسی کردما وگرنه با این گرونی طلا شوهرمم نمیتونست زیاد برام طلا بخره من ...

ماشالله👍😁چه کیفی کردی

مرسی عزیزم 🙏🏻🌹ببین الان برای خواهرم قراره خواستگار بیاد دوستن یکسالیه با هم حرفاشون هم دوتایی زدن وضع مالی پسر هم‌خوبه ظاهرن پسر گفته بهش که برای نامزدی یه انگشتر میخوان بخرن فقط 

برای عقد و عروسی هم فقط یه سرویس میتونه بخره در حد ۲۰۰ تومن نه بیشتر ببین واقعا توافقه بین خودشون و اونچه توان پسر هست دیگه اگه همین باشه توانش بنظرم نه زشته نه بد 

مرسی عزیزم 🙏🏻🌹ببین الان برای خواهرم قراره خواستگار بیاد دوستن یکسالیه با هم حرفاشون هم دوتایی زدن ...

ما برا عقد فقط یه حلقه میتونیم بگیریم🥴 نمیدونم بعد خونواده ی دخترِ چ عکس العملی نشون میدن

ماشالله👍😁چه کیفی کردی

فدات عزیزم آره واقعا اون موقع طلا خیلی قیمتش مناسب بود خوب شوهرمم واقعا هرچه در توان داشت برام گذاشت خدا ازش راضی باشه نذاشت چیزی به دلم بمونه اون موقعه الانم خدایی خودش میگه خیلی کار خوبی کردی توی طلا خریدن حرص زدی تا من خرید کردم اون موقع ها که هم ارزون بود هم من پول داشتم اگه الان بود که هیچی جاش نمونده بود