2777
2789
عنوان

جدایی سخت

210 بازدید | 11 پست

چقدر سخته غم دوریش و تنهایی و خاطرات هی میاد جلو چشمت هر جای شهر میری یادش میوفتی  و دلتنگشی ولی هر چی زنگ بزن جوابتو نده الان چندبار زنگ زدم جواب نداد نمیدونم چطوره باید فراموش کنم 

نظر شما چیه شما تونستین فرامدش کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رل بودیم ولی قصد ازدواجی طوری که خانواده هامون میدونن و حرف زدن ولی خب یهو خراب شد

برا همینه می گن رل نزنین آخرش میشه شکست عشقی ولی این دفعه جالبه که پسره شکست عشقی خورده نه دختره 

حالا بحث همین دوست داشتنه خب همو دوست داشتین دختره نامردی کرده

باز دنبالشو بگیر دلیلشو ازش بپرس

برا همینه می گن رل نزنین آخرش میشه شکست عشقی ولی این دفعه جالبه که پسره شکست عشقی خورده نه دختره&nbs ...

تقصیر خودمه یه مدته بدون هیچ دلیلی ناراحت و عصبیم مشکلی هم ندارم نمیدونم چرا فقط اینطوری شدم باهمدیگه بحث میکردیم یا اون شروع میکرد یا من 

تقصیر خودمه یه مدته بدون هیچ دلیلی ناراحت و عصبیم مشکلی هم ندارم نمیدونم چرا فقط اینطوری شدم باهمدیگ ...

خب برو پیشش بگو فشار عصبی روت بوده ازش بخواه ببخشتت ولی آقایی نباید دیگه تکرارش کنی اگه تکرار کنی خودم میام و گردنتو با شمشیر جومونگ می زنم تحویل مختار می دم