2777
2789
عنوان

تازه عروسم 😍😍

457 بازدید | 26 پست

خیلی دلم از مادر شوهرم پرع خیلی آدم بدجنس و بخیل و بد ذاتیه .به کاراش فکر میکنم حالم بد میشه .یک سال و سه ماه عقد کرده بودم دو هفته هست اومدم خونه خودم .تو این مدت چه بدجنسی هایی که با من نکرده از تیکه و متلک بگیر تا دزدی پول ازمون. میخاستیم ی واحد آپارتمان بخریم کلا تا صاحب خونه شدن 200 میلیون فاصله داشتیم تا متوجه شدن همسرم میخاد خونه رو به اسم من بزنه کمک نکردن و رفتیم مستأجری ‌.امروز با صاحب خونه سر پارک ماشین حرف شد خیلی دلم شکست.

بنظرتون حق دارم از دست این مادر شوهر بدجنس ناراحت باشم؟

شما جای من بودید چکار می‌کردید ؟

ممنون میشم راهنماییم کنید 🙏🌹

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کاری ب مادر شوهرت ندارم 

ولی بنظرم اپل صبر میکردی خونه رو می‌گرفتین

بعدش حالا وقت زیاد بود بزنه به نامت

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

خواهر؟ از تجربیاتت بهم‌میگی منم یکی دوماه مونده ب عروسیم 

چ تو جشنت چ میکاپ و لباست چی پشیمونت کرده یکم‌راهنماییم کن

مادرشوهر منم فجیح حسوده سیاست داره ظاهرداری میکنه انقد اذیتم‌کرده ها

تو همانی میشوی که می اندیشی!
خب میزدین به نام همسرتون که اونا هم کمک میکردن

تازه زودترم صاحب خونه میشدن😉😂بعد حالا وقت زیاد بود بزنه ب نام خودش 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

خواهر؟ از تجربیاتت بهم‌میگی منم یکی دوماه مونده ب عروسیم  چ تو جشنت چ میکاپ و لباست چی پشیمونت ...

اینگه لنز از ارایشگاه استفاده کنی اشتباهه .خودت یه لنز طبی از دکتر بگیر و استفاده کن رنگیش رو و خوشکل تره . اینکه لباس بی از حد پف دار راه . اینکه روز عروسی با روز عکس یکی باشه و...

In love with darkness ♥🐞