2777
2789
عنوان

من غیر عادیم؟

137 بازدید | 17 پست

من ادم تقریبا زود جوشیم،  زود ارتباط میگیرم و معمولا بقیه هم باهام زود صمیمی میشن ، ولی یه مشکلی که دارم اینکه دوست ندارم زود به زود با بقیه در ارتباط باشم، به نظرم کار بیهوده ای میاد یا مثلا فکر میکنم وقت تلف کردنه، مثلا از زنگ زدن فراریم، از زود به زود قرار گذاشتن  و دیدن بقیه فراریم ، حس میکنم کنترل زندگیم و وقتم و... اینجوری از دستم خارج میشن،  تایه حدی از ارتباط لذت میبرم ولی صمیمیت زیادمنو میترسونه نمیدونم چرا 😢 حتی مثلا عید دیدنی با بعضی فامیلا به نظرم معنی نداره، هر مراسم جشن ختمی رو نیاز نمیبینم برم، البته متقابلا هم انتظاری از دیگران ندارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرتون غیرعادیه رفتارم؟ 

آخه وقتی تو جمع میرم خوب ارتباط میگیرم  ولی واقعا روابط زیادو نمیتونم تحمل کنم دست خودم نیست یکی میخاد روابطو زیاد کنه سریع میخام فرار کنم ازش

نه اصلاً 

شما برای وقت خودت و دیکران ارزش قائلی. و از تنهاییت انرژی بیشتری میگیری تا تو جمع

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . نرهای سایت درخواست دوستی یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.

وای خداروشکر که مثل من هم هست🥹 پس چرا برای اطرافیانم انقدر عجیبه؟ یه جوری که انگار من غیر نرمال و ادم به دورم،  بخدا نیستم فقط فکر میکنم هرچیزی اندازه داره

من تاحالا دو نفرو سر این قضیه بلاک کردم

نه بخاطر اینکه آدم بدی بودن

ما مثلا دوست معمولی بودیم تو کلاس زبان سلام و علیک و فلان بعد این برا تولد منو دعوت میکرد پیام میداد به زور میگفت مثلا فلان جا اردو میبرن توعم بیا انقدر کلافه م کرد بلاک کردم