2777
2789
عنوان

سر یه چیزی جان امام زمانو قسم خوردم

134 بازدید | 15 پست

به خدا یه قولی دادم

ولی درست عملیش نکردم

الان از عذاب وجدان و از ترس اینکه یه بلایی بیاد سرم قلبم داره از دهنم میزنه بیرون😭

صدقه دادم

حتی گفتم برای اینکه دل امام زمان باهام صاف شه یه کمکی به یه نیازمندی میکنم فردا

ازش عذر خواهی کردم گفتم ببخشه منو

از خدام معذرت خواهی کردم

گفتم برای اینکه بفهمم بخشیدنم یه نشونه ای که گفتم چی باشه برام بفرستن. تا الان هیچ خبری نشده. چیز عجیبی هم نخواستم. یه نشونه ای بود که خیییلی راحت خدا میتونست انجامش بده.

من چند ماه سر یه مسئله ای بال بال میزدم. تازه بهش رسیدم. میترسم خدا اونو ازم بگیره از این قضیه😭😭😭

اصلا موندم چطوری بخوابم

خیلی حالم خرابه

چکار کنم؟😭

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو خدا و امام زمان مهربان رو چه جوری دیدی که انقدر بخاطر حرفت پریشونی اونا از تو به خودت مهربان‌تر هستن نگران نباش

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
عزیزم توبه کردی مطمئن باش پذیرفته شده خدا مهم نیست چندبار اگه توبه واقعی بکنی میبخشه

اصلا خیلی ناراحتم

چه غلطی کردم قسم خوردم

من چند ماه برای رسیدن به یه چیزی واقعا داغون شدم. تازه الان یکم بهش رسیدم. میترسم خدا سر این ماجرا اونو ازم بگیره

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
امام زمان که سنگدل نیست وااا...این بزرگترها مارو از خدا وائمه ترسوندن

خدا کنه منو بخشیده باشه😭😭😭

تو خدا و امام زمان مهربان رو چه جوری دیدی که انقدر بخاطر حرفت پریشونی اونا از تو به خودت مهربان‌تر ه ...

دعا کن برام

اصلا ضربان قلبم بالاست

صبح که پاشدی بعد نماز صبح دو رکعت نماز بخون هدیه کن به امام زمان بعد هم ۳۱۳ تا صلوات به نرجس خاتون مادر امام زمان هدیه کن و واسطه قرارش بده و دیگه ول کن چون این شک و تردید کار شیطونه میخواد فکر کنی دیگه از چشم امام زمان افتادی تو نباید پروبال بدی به این فکر

عزیزم از ته دل توبه کن  واگه در توانت هست به نیازمند کمک کن توکلت فقط به خداباشه

قرار شد کمک کنم

حتی کارتم مشکل پیدا کرده

نقدی گذاشتمش رو میز

صبح که پاشدی بعد نماز صبح دو رکعت نماز بخون هدیه کن به امام زمان بعد هم ۳۱۳ تا صلوات به نرجس خاتون م ...

انجام میدم

دعا کن برام اصلا ضربان قلبم بالاست

ذکر الا بذکرالله تطمئن القلوب رو بگو 

این وسواسی هست که شیطان به روحت انداخته هروقت میاد به ذهنت بگو میدونم خدایا تو ارحم الراحمین هستی 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد