2821
2789
عنوان

حامله نمیشم.

347 بازدید | 30 پست

خیلی دلم برا خودم میسوزه. حامله نمیشم شوهرم مشکل داره. تو این یکماه فهمیدم دوتا جاریام ک بعد از خودم عروسی کردن حامله هستن و بچشون پسره. من درگیر واریکوسل و عمل شوهرم شدم. الانم نزدیک ۱۰ ماهه اقدام میکنم .نمیگیره. این دوماه پریودم میفته جلو همش.  توروخدا هرکی این تاپیک میبینه برام دعا کنه دوقلو سالمی بیارم .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم تاپیک های اول منو که بخونی منم مشکل شما رو داشتم الان دو تا پسر شیطون دارم

ناامید نباش منم تو زمان اقدام همه عالم و آدم حامله شدن فقط من نمیشد ولی باید خدا بخواد .خودش تو بهترین زمان بهتون میده

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

انشالله میشی حسم میگ ماه بعد میشی

برا منم دعا کنید منم میخوام بی بی چکم منفی شد امروز 😔پری هم نیومده لعنت به اقدام و دردسراش

⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تاپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه☹️🎈منو با امضام میشناسن پس لطفا کپی نکنید میسی🎈
ایشالا به این زودی باردار شی گلم خودت هیچ مشکلی نداری گرفتگی لوله و تنبلی واینا؟

تنبلی ندارم .ولی عکس رنگی هنوز نگرفتم. شوهرم واریکوسل داشت عمل کرد یه سال پیش 

حالا نمیدونم تازگیا وضع اسپرمش چجور میشه

من چی بگم هم خودم تنبلی دارم هم شوهرم واریکوسل یه سال و نیمه اقدامیم

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

تنبلی ندارم .ولی عکس رنگی هنوز نگرفتم. شوهرم واریکوسل داشت عمل کرد یه سال پیش  حالا نمیدونم تا ...

خب همین که عمل کرده خوب میشه دیگه مطمئن باش به این زودی بچه دار میشی ایشالا دلم روشنه

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊
سلام عزیزم تاپیک های اول منو که بخونی منم مشکل شما رو داشتم الان دو تا پسر شیطون دارم ناامید نباش م ...

خدا حفظشون کنه .آخه جاری خیلیییییی سخته بزنه جلوت تو حاملگی .مخصوصا اینکه کلا یکساله دوتاشون عروسی کردن. تورخدا واسم دعا کن

خب همین که عمل کرده خوب میشه دیگه مطمئن باش به این زودی بچه دار میشی ایشالا دلم روشنه

علائم گرفتگی لوله رحم چی هست. بخاطر دردش هی عکس رنگی رو میندازم عقب

2823
2791
2779
2792