2821
2789

کو

. خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم .                                                                                 دست دو نفر✨.                   ‌.                                        قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

ن فیک نیس سرچش کردم نیورد

. خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم .                                                                                 دست دو نفر✨.                   ‌.                                        قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉

انیستاس؟

ببین فالوراش و فالورینگاش چجورین اگر همهه از دم پسرن اره فیکه پیجش

یا فالوراش خیلی زیادن

محتواشو ببین خواستی برام خصوصی عکس یفرست بهت میگم

(ایران دخت) بلندی آسمان جایگاه من است ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش میکردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را میسوزاندم تا مردم خدارا برای خودش بپرستند نه بهش و جهنم.
ممکنه برا بلاگری چیزی باشه

خب بازم میاورد

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792