2777
2789
عنوان

تنهایی

66 بازدید | 6 پست

سلام من 14 سالمه پدرو مادرم اصلا باهم حرف نمی‌زنند دم به دقیقه دعواست توخونمون اصلا رعایت منو و برادرم رو نمی‌کنند برادرم هم همش داخل اتاقشه مادرم هم تا یه چیزی میشه میره اتاق یا بهتره بگم کلا اتاقه منو پدرم هم فقط تنها تو پذیرایی خودمون هستیم منم بخاطر لجبازی مادرم پدرم داره مظرف نشورم  یا ناهار درست نکنم یا شام  کلی فحش میخورم بعد از کلی موضوع فهمیدم مامانم منو بخاطر کار میخواد نه اینکه دخترم دوروز کارنکنم مثل قریبه ها بامن حرف می زنه همش به خودم میگم کاش کسیو داشتم همش شبا دارم گریه میکنم 

هیچ کسیو ندارم نه دوست دارم نه کسیو دارم  باهش دردودل کنم  لطفا کمکم کنیدبگید چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی تنهام.واحساس تنهایی میکنم توزندگیم.بشدت.انشالا خدا در اینده افراد خوبی جلورومون قرار بده که حالمون در کنارشون خوب باش 

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
منم خیلی تنهام.واحساس تنهایی میکنم توزندگیم.بشدت.انشالا خدا در اینده افراد خوبی جلورومون قرار بده که ...

انشالله شماهم به آرامش برسید، وبا فردی باشید که بهتون آرامش بدهد