2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شخصا سر ختنه اونقد اذيت نشدم كه سر واكسن دو ماهگي اذيت شدم 

اخر سر پاهاشو بستم كه تكون نده دردش بگيره خوابش برد

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
من شخصا سر ختنه اونقد اذيت نشدم كه سر واكسن دو ماهگي اذيت شدم  اخر سر پاهاشو بستم كه تكون ند ...

قبل و بعدش چكار كنم اذيت نشه؟تب ميكنه؟چقدر اذيت ميشه؟

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻

نمیدونستم دکترها هم واکسن میزنن🙈

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌

بنظر من بهداشت بهتره برای واکسن زدن،پسر من تب نکرد ولی خیلی بیقراری کرد دیگه باید تحمل کنی تا چند روز بگذره اینو در نظر بگیر که برای سلامتی خودشه،استامینوفین و کمپرس یخ در محل واکسن خیلی خوبه به این صورت که کمپزس رو میزاری تا ۳میشماری بعد برمیدازی

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆
قبل و بعدش چكار كنم اذيت نشه؟تب ميكنه؟چقدر اذيت ميشه؟

سلام عزیزم. اصلا نگران نباش. من قبلش به پسرم استامینوفن میدم. مثلا نیم ساعت قبل از این که واکسن بزنه. تا زودتر خوابش ببره. اره ممکنه تب کنه. باید مراقبش باشی. ممکنه پاش یه کم درد بگیره. که اونم جای نگرانی نیست. روز اول اینجوری هست. کم کم خوب میشه

خود دکتر میگه باید چکار کنی. بعضی بچه ها خیلی اذیت نمیکنند. من فقط روز اول بهش استامینوفن دادم.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

هم تب داره و هم درد پا

خیلی هواشو داشته باش,سر موقع استامینوفن بهش بده و برا درد پاش هم کمپرس سرد روز اول و کمپرس گرم روز دوم

بعضی از بچه ها کمتر اذیت میشن و بعضا بیشتر!امیدوارم برا کوچولوی شما سخت نباشه

سلام عزیزم. اصلا نگران نباش. من قبلش به پسرم استامینوفن میدم. مثلا نیم ساعت قبل از این که واکسن بزنه ...

قطره استامينوفن؟چقدر بدم؟

تبسنج دیجیتالی بگیر اگه نداری مرتب تا فردا صبح تبشو چک کن

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌
هم تب داره و هم درد پا خیلی هواشو داشته باش,سر موقع استامینوفن بهش بده و برا درد پاش هم کمپرس سرد ر ...

مرسي عزيزم خدا كنه 😔