سوین۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 682 عنوان پول پیش 124 بازدید | 16 پست چجوری جور کنم 1403/03/03 | 00:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafas45267 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 26127 چقدره؟ هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
سوین۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 682 چقدره؟ پول رهن ی خونه کوچیک ۳۰۰ هستش منم قصدم جدایی با دوتا بچه باید مستقل ز ندگی کنم
nafas45267 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 26127 پول رهن ی خونه کوچیک ۳۰۰ هستش منم قصدم جدایی با دوتا بچه باید مستقل ز ندگی کنم مهریت بگیر یا طلا داری اگه بفروش هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
سوین۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 682 کدوم شهرین شهرستان زندگی میکردم بعد از جدایی تهران چون خانواده تهرانن
سوین۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 682 مهریت بگیر یا طلا داری اگه بفروش مهریه میره برای حضانت
mehrdad_a عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 1919 الان قیمت ها انقدر بالاست که پس انداز چند ساله نیخپاد برای رهن. کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوبهای اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
سوین۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 682 الان قیمت ها انقدر بالاست که پس انداز چند ساله نیخپاد برای رهن. اره بادوبچه هم نمیت ونم جایی برم اونم کوچیک
mehrdad_a عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 1919 اره بادوبچه هم نمیت ونم جایی برم اونم کوچیک اگه تهران هستید که کار سختره خیلی، مگر اینکه مهریه ای که میگیرید کفاف بده. کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوبهای اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
سوین۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 682 اگه تهران هستید که کار سختره خیلی، مگر اینکه مهریه ای که میگیرید کفاف بده. بله تهرانم پایین شهر رهن خونه ۴۰ متری ۲۵۰ میلیونهبرامهریه بچههامومخوام
mehrdad_a عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 1919 بله تهرانم پایین شهر رهن خونه ۴۰ متری ۲۵۰ میلیونه برامهریه بچههامومخوام کل مهریه رو یعنی ببخشیداطراف تهران بله میشه با این پول، پردیس هم میشه کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوبهای اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
سوین۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 682 کل مهریه رو یعنی ببخشید اطراف تهران بله میشه با این پول، پردیس هم میشه بله دیگه درغیر این صورت بچه نمیدن بهم بااین که الان همه مشکل دارن باید بگردم دنبال خیر خونه پدرم گلن ۳۰ متره بخاطر همین اونجام نمیتونم برم واگرنه شرایط خو ب بود میرفتم
mehrdad_a عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 1919 بله دیگه درغیر این صورت بچه نمیدن بهم بااین که الان همه مشکل دارن باید بگردم دنبال خیر& ... خب اگه شاغل نباشیذ به مشکل میخورید یکم.شما یه نکته هم توجه داشته باشید که فقط پول رهن یک سال نیست، هر سال افزایش قیمت داریم و پس انداز اگه نباشه، منزل رو نمیشه تمدید کرد. کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوبهای اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
سوین۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 682 خب اگه شاغل نباشیذ به مشکل میخورید یکم. شما یه نکته هم توجه داشته باشید که فقط پول رهن یک سال نیست، ... باید از ی جایی شروع کنم م نزل همسرم اجازه کار ندارم