2777
2789
عنوان

درس زندگی‌‌‌‌💕💕

144 بازدید | 4 پست

زندگی ب من اموخت زمان زود میگذرد زودتر از انچه فکر      ‌  میکنی. و چه زوود دیر میشود

زندگی به من اموخت به هر چی فکر کنی ب دستش          ‌‌   میاوری هر چیز در جست و جوی انی ، انی

زندگی ب من اموخت حقت را بااااید خودت!!! بگیری 

زندگی به من اموخت اگر چیزی خواستی و ب دست نیامد      ‌  صبر کن و رها کن    یا ب صلاحت نیست یا زمان امتحان  ‌    توست  این را بدان که همیشه ،فعل خواستن و فعل ‌.     ‌‌.    داشتن همسو نیستند …

زندگی به من اموخت هر چه قدر قوی تر شوی تنهاتر  ‌.  ‌.    ‌. میشوی

زندگی به من اموخت هر چه قدر بیشتر انسان ها را  ‌.  ‌.  ‌.    ‌‌‌.   بشناسی تنهاتر میشوی

زندگی به من اموخت اگر قلب پاک و باوفایی داشته باشی ‌.    ‌‌.   بیشتر ضربه میخوری

زندگی به من اموخت سعی ب شاد بودن داشته بودن در هر ‌.   شرایطی باید داشت

دیدم  رو عوض کردم

زندگیم خوب شد

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خیلی خوب بود

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

چه جوری

زندگی ینی درون من 

هرچی درون من بگذره   همون بازتاب میشه بیرون

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز