با گریه دارم مینویسم توروخدا دعام کنین برگرده داغونممم
با جادو نمیشه کاری کرد؟؟
یکی کمکم کنه
خدایاااا قهرم باهات
تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون
روزی ده بار با یادش میخندم قربون صدقش میرم روزی بیست بار با یاد نبودش هق هق میکنم
لعنت بدنیا
تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون
حدودا ۲ یا ۳ سال پیش منم با بدترین حال ممکن همچین چیزایی مینوشتم. بعد یواش یواش حالم بهتر شد . کمتر گریه کردم کمتر یادش افتادم کمتر خوابشو دیدم. یهو دیدم فراموشش کرده. الان یکیو پیدا کردم که واقعا قدرمو میدونه. بدون جادو و دعا و هیچی. بیا برو تاپیکامو ببین. حالم واقعا خوبه
حدودا ۲ یا ۳ سال پیش منم با بدترین حال ممکن همچین چیزایی مینوشتم. بعد یواش یواش حالم بهتر شد . کمتر ...
خوشحالم که حال تو حداقل خوبه
من نمیتونم کسیو جایگزینش کنم
بدجوری به هوای نفست بها دادی بزن تو گوشش بگو خفه شو انقدر عذابم نده ، حیف تو نیست انقدر غصه میخوری دنیای دوروزه؟! باورکن یه روری میفهمی که عشق اصلی یکی دیگست ک مریض شدی خدای نکرده از دست این توهمی که بهش گفتن عشق و ما باورکردیم
بدجوری به هوای نفست بها دادی بزن تو گوشش بگو خفه شو انقدر عذابم نده ، حیف تو نیست انقدر غصه میخوری د ...
خدایاااا چطوری فراموش کنم
دیروز رد میشدم از خیابون ماشینی که رفتیم بیرون باهاش آخرین بار رو دیدم
نمیشه
خدااااااا کفرت
نمیبخشمت
اگه دوسم داری چرا کمکم نمیکنی
منم همین فکرو میکردم ببین وقتش که برسه خودتم نمیفهمی چجوری فراموشش کردی
چند وقته باعاشی؟